fredag 18 februari 2011

Veckans bästa: Tyra i ANTM-promoPå onsdag drar nästa säsong igång. Och faktiskt, jag längtar. Dessutom är Tyra Banks spot-on i promon här ovan. Bara en personlighet fattas... hon som har en sjukdom av något slag. Se mer om detta i Idas sköna tv-blogg Tittar på tv.

Här är en tidigare trailer. Mumsich.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denna blogg är bra. Jag har haft nytta av den i mitt arbete. Du som frågade efter en byrå som är duktiga på att arbeta med att minska negativa inlägg om ditt varumärke på Internet. Det finns en stor digital PR byrå i New York som heter Goldman PR. Jag vet inte om de finns i Sverige ännu. www.goldman-pr.com är störst i världen på SMO som den här disciplinen kallas.

Goldman PR ingår i en av världen största PR-byråer Goldman Communication Group. Byrån kan även hjälpa till med spårning av vilka som skriver dessa inlägg mm. Sanningen är den att negativa inlägg som syftar till att skada ett varunärke oftast är skrivna av en eller ett fåtal missnöjda kunder, tidigare anställda eller människor som bara vill göra skada. Dom uppträder under olika påhittade namn. Detta är kanske det största hotet mot varumärkesvärdet i dag.

Ida sa...

Hahaha vilken rolig promo! Alltså Tyra...hon är ju kul ändå. Jag tycker gangstatjejen var spot on. Hon glömde den religiösa bruden bara - eller så vågade de inte ha med henne.

Tack för puffen!