fredag 18 februari 2011

Sugen på: The Secret Circle

Britt och Foster.
Gissa om jag är nyfiken på LJ Smiths trilogi The Secret Circle? Särskilt nu när den i likhet med Smiths andra boksvit The Vampire Diaries ska bli tv-serie. Och även denna gång med hjälp av Kevin Williamson. Det är också bekräftat att Britt Robertson, från nedlagda Life Unexpected ska spela en stor roll.

Precis som med TVD kommer en hel del ändras från böckerna till tv-serien. Jag har till exempel läst alla utgivna Diaries-böcker (kommer en ny i mars!) och det är som två skilda världar. Men ändå funkar det. Hoppas på samma sak nu.

Den här gången handlar det dock inte om vampyrer, utan om häxor. Jag har inte sett något bra i den genren sen filmen Den onda cirkeln för hundra år sen. Jag längtar! Av en lustig slump håller min bästis Mats Strandberg och hans kompis Sara Bergmark Elfgren också på med en trilogi om unga häxor. Fast den utspelar sig i Sverige. Första boken, Cirkeln, kommer ut i april. Jag tror på jättesuccé!

10 kommentarer:

Anonym sa...

när kmr den serien ha premiär, omg längtar redan?

Anna Thunman Sköld sa...

Om jag fattat saken rätt så i oktober. I USA dårå. Längtar också redan. Ska passa på att läsa böckerna innan dess.

Ida sa...

Den onda cirkeln var skitbra!!

Sara sa...

Det måste vara så himla kul för L.J. Smith att en sådan rennässans för böcker hon skrev för tjugo år sedan! Har du läst dem?

Gillar verkligen din blogg, även om jag hänger med på typ 5%, tittar alldeles för lite på teve, haha!

En liten sak bara ... det är "gren" på mitt första efternamn och "mark" på det sista. Även om Elfmark låter väldigt trolskt, åtminstone på engelska, hehe!

Anna Thunman Sköld sa...

Men ååååh, Sara, förlåt! Tur att du kan se det fantasykomiska i det *skäms*

Ändrar direkt.

Jag har inte läst Secret Circle-trilogin men ska göra i sommar tänkte jag. Jag måste ju läsa er bok först! Är ruggigt spänd!

Sara sa...

Anna - Haha, ingen fara alls - skäms inte, jag får väl skylla mig själv när jag skaffar jobbiga dubbelnamn! Det allra roligaste är jag själv blev så förvirrad av att se mina namn ihoprörda att jag skrev fel till dig: jag heter ju Bergmark Elfgren. Jag kanske ska lära mig mina egna namn - eller byta till Elfmark kort och gott. Bra förslag där - ännu bättre än Elgmark.

O, men det är ingenting jämfört med hur spänd JAG är!

Anna Thunman Sköld sa...

Hahaha, jag dör. Nu dubbelkollade jag på din egen bloggsida och på Rabén-sidan - just to be sure.

Jag borde ju själv veta... hur många gånger har jag inte fått brev till Tunnan? Fjunman? Skiöld?

Sara sa...

Anna - Haha, det här bådar gott inför signeringarna! ;)

Hehe, det är inte helt lätt det där. Jag lade till min mammas namn för nästan tio år sedan och det är fortfarande vissa som ignorerar Elfgren. Men å andra sidan var jag fullt medveten om att det skulle bli så när jag gjorde mitt val. Så jag brukar inte bry mig. :)

Emma B. sa...

ZOMG! Jag kan inte andas :*D Jag undrade vilket hemligt projekt Kevin hade för sig! Herrejissus, vad jag ser fram emot det! Böckerna är väldigt bra ;)

Anna Thunman Sköld sa...

Emma: Woohoo, jag blir jättepepp på böckerna nu! Serien tror jag som sagt också på. Kevin kan fixa detta!