tisdag 15 februari 2011

Supernatural som animéDet här med Supernatural som animé - vad tycker vi om det? Eller rättare sagt, jag vet att jag inte tycker om det. För 85 procent av njutningen med att titta på serien stavas Jensen Ackles. Och har ni SETT hur han ser ut som tecknad? Apful ju!

Hur som helst har börjar animéversionen att visas i Japan den 23 februari och ska sedan dubbas för den amerikanska marknaden. Jared Padalecki kommer göra sin egen röst. Av okänd anledning kommer Ackles bara dubba de två finalavsnitten (han kanske också är missnöjd med hur han ser ut).

Mmm... Jensen Ackles.

9 kommentarer:

Erika Strand-Berglund sa...

Nej, jag har ingen åsikt om detta. Men jag känner för dig. Och står naturligtvis på din sida.

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, det känns tryggt!

Danjel sa...

Känner att det är en riktigt dålig idé. Supernatural är min favoritserie och ska absolut inte vara som animé. Skämmes på dom som kommit på den idén.

Anna G sa...

Hade den kommit som ny egenpåhittad tecknad hade jag nog gillat den. Men nu när man sett orginalet känns det inte så roligt. Och ja, de har inte lyckats särskilt bra med Jensen, som ju faktiskt är guds gåva till kvinnorna (och förmodligen en och annan kille).

Diana sa...

nu har jag inte sett serien, men vill det såklart, någon gång i framtiden när jag har råd att köpa boxarna :), men alltså.. that's one hooot dude! :D

Anna Thunman Sköld sa...

Anna G: Precis! Om man inte haft ngt annat att jämföra med så hade jag velat se den. Men nu... näää.

Diana: Ja! Du måste kolla in den, första säsongen är lite trevande men det tar sig och Jensen är hetare än en crackpipa!

Jenny sa...

Hmm.. carry on my wayward son och japansk anime funkar nog inte för mej..

Johanna sa...

du har sååå rätt, Utan jensen funkar de inte, jensen är så underbar ,bra och så jävla snygg :D supernatural är lätt en av mina favorit serier nåågonsin!

Anna Thunman Sköld sa...

Johanna: Amen to that! :)