söndag 13 februari 2011

Inside Game of ThronesJag blir gråtfärdig över hur snyggt det verkar bli. Gåshud all over. Var lite osäker på Lena Heady som Cersei, tyckte hon skulle passat bättre som Catelyn men nu känns hon ändå rätt. Guuuuuud, vad jag längtar till 17 april!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar intressant!
Oj vad glad jag blev som hittade din blogg, har saknat dig på tvplaneten. Nu kan man äntligen hänga med vad som händer igen :)
Sarah

Anna Thunman Sköld sa...

Vad kul att höra, Sarah! Välkommen hit till min lilla tv-värld :)

Erik sa...

Jag har hoppats och väntat på att GRRM's mästerverk ska bli tv-serie sedan sent 90-tal, så ett par månader till ska man väl överleva. :)

Anna Thunman Sköld sa...

Oj, såpass! Ja, men det var nog värt väntan mtp hur bra det verkar bli. Hoppas nu att det inte bara SER bra ut utan verkligen fångar känslan i böckerna också.

Erik sa...

Jag hoppas i första hand att de siktar på att göra riktigt bra TV. Jag kan leva med rätt många avvikelser från böckerna om det fungerar bättre i TV-rutan. Bara känslan är där, som sagt.

Anonym sa...

Ja det här verkar bli riktigt bra. :D Jag har saknat bra serier att följa på sistone (tackar SVT för Downton Abbey - såg första avsnittet och blev helt fast!)