måndag 28 februari 2011

Ännu mer Game of ThronesJag får inte nog. Och varför skulle jag. Game of Thrones ser ju ut att bli vårens bästa serie. Winter is coming - mitt i april - och jag ser fram emot den!

9 kommentarer:

TobbeS sa...

Sorry Anna, kan inte stötta dig här även om jag såg en hel del mycket dugliga skådisar i trailern. Det har blivt för mycket svärdsvingande för min del, men du är fortfarande bäst Anna.
/TobbeS

Anna Thunman Sköld sa...

Man kan inte tycka lika om allt, så är det. Själv kan jag knappt hejda mig. Men skönt att jag fortfarande är i dina goda böcker, Tobbe! :)

Johan Sporre sa...

Bästa trailern hittills.

För de som vill vara lite geekiga så har HBO även släppt sidan www.themaesterspath.com där man får lösa ett pussel och se en ikonisk scen som belöning (http://www.westeros.org/GoT/Gallery/Entry/2383/ kan vara till hjälp).

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, roligt, Johan! Jag ska definitivt försöka lura ut pusslet i morgon när jag har pigga ögon. Nu ba: Eh... vänta här nu....

Och ja, helt klart bästa trailern hittills!

Anonym sa...

Jag fullständigt älskar järntronen!! :D Precis som jag väntade mig att den skulle se ut :-)

Anna Thunman Sköld sa...

Eller hur? Vass och jävlig :)

Diana sa...

åh vill se, vill se, vill seee! :O

Kan i alla fall skvallra om att nyaste boken i serien kommer i sommar, 12 juli! :D

Diana sa...

glömde: hittade den infon här:

http://grrm.livejournal.com/198534.html

Anna Thunman Sköld sa...

Jaaa, såg det, Diana! Fecke! Men jag är ff lite sur på Martin för att han gick från att göra en trilogi till en... sjuböckersserie. Bara han håller det och inte får för sig att göra ännu fler! Han måste hinna skriva dom också och nu tog det ju sex år... ajaj.