torsdag 17 februari 2011

Några kommande seriestarter i SVT, TV11 och TV6Det händer en hel del i tablåerna den kommande tiden. Här är några höjdpunkter.

I SVT börjar den hyllade svarta komediserien The Big C på lördag kväll (22.20, SVT1). Där spelar Laura Linney en kvinna som drabbas av cancer, något hon belönats med en Golden Globe för. Sedan på söndag tar Kommissarie Zen med Rufus Sewell över efter Sherlock (21:00, SVT1)

TV11 rullar ut sin Big Brother-bombmatta nu. På söndag är det dags. Men den stora grejen då är INTE BB (21:00) utan att det är seriestart för The Walking Dead (22:30), zombieserien alla talat sig varma om. Dessutom visas den amerikanska dokusåpan You're Cut Off (20:00), ett Ung & bortskämd fast bara med tjejer - som tror att de ska delta i en heeelt annan show. Hehe.

Sedan på tisdag börjar den amerikanska komediserien Raising Hope (21:00), som fått bra kritik och en andra säsong. Den ser jag jättemycket fram emot. Har inte sett något av den innan. Och Jason Lee har tydligen gästat!

I TV6 är tisdag en premiärdag. Då börjar både Erik & Mackans nya serie, 99 saker man måste göra innan man dör (21:00), och Stockholmsnatt (22:00, en dokuserie som följer olika personer som jobbar i stockholmsnatten däribland strippan Izza från Mammas pojkar).

Synd bara att typ allt krockar...

5 kommentarer:

Redkin sa...

Raising hope är en helt underbar serie , hur rolig som helst

Magnolia sa...

Zombisarna ska få en chans iaf, annars ser jag inte så mycket på tv just nu. Men det är roligt att läsa om det iaf - här inne tex. :)

Anna Thunman Sköld sa...

Redkin: Kul! Jag blev väldigt pepp bara av trailern.

Magnolia: Aw, vad gulligt sagt!

Peter sa...

Jason Lee som gammal avdankad 80-tals hårdrockare i ett avsnitt...Hysteriskt.
Mkt bra serie för övrigt oxo.
Kan även rekommendera "Archer", men det är HELT annan humor och inte nödvändigtvis för alla, utan att låta "snobbig"...den är bara...annorlunda.

Anna Thunman Sköld sa...

Peter: Nyfiken på Archer. Ska kolla upp.