torsdag 10 februari 2011

Michelle Trachtenberg bröstar upp sig i Maxim
Michelle Trachtenberg (Buffy, Six Feet Under, Gossip Girl) utvecklades sent, precis som jag. (Hm... kanske därför jag är så besatt av bröst?) Hon ser därför bilderna i killtidningen Maxim som en sorts hämnd och "kolla på mig nu då, alla ni som retade mig".

Det jag kan tycka är synd är att hon ser så retuschad ut. Det tyckte Oh No They Didn't också.

5 kommentarer:

Ida sa...

Alltså jag får ångest när jag ser de här bilderna, det är ju lilla DAWN, Buffys lillasyster. Men man har ju fått vänja sig lite sedan hon var ond och porrig i GOssip Girl...

Anna Thunman Sköld sa...

Mhm, det är svårt att vänja sig, jag håller med.

Godsfrun sa...

Me no like.
Tråkiga fantasilösa bilder och definitivt för retuscherad.

Nån dag måste vi ta oss ett Buffy snack. Vet inte om det var gravidhormonerna när jag såg Buffy eller om jag bara inte fattar grejen med Dawn. Fattar inte varför de inte vara kunde döda henne. Hon är ju inte Buffys riktiga syster och tycker att hon är rätt så meningslös. Ska se klart 2 sista säsongerna innan jag tar mitt slutliga beslut ang detta.

Anna Thunman Sköld sa...

Jag förstår precis vad du menar, Godsfrun. Dawn är fruktansvärt irriterande och liksom i vägen. Men jag tror att det är tänkt så, man SKA störa sig på henne. Och sen sakteligen vänja sig för att i slutändan acceptera henne. Vi får se vad du säger när du sett klart!

Anonym sa...

småsyskon ska väl vara irriterande xD