torsdag 25 april 2013

Posters för The Killing och Dexter

*klicka för större bild*
Två av mig emotsedda serier har säsongspremiär i juni. Först den dödsdömda The Killing som lades ned och sen återuppstod för en tredje omgång. Premiär 2 juni i AMC. Det har då gått ett år sen upplösningen av Rosie Larson-mordet och Linden (Mireille Enos) jobbar inte längre för polisen. Men när en gäckande seriemördare börjar härja och Holden (Joel Kinnaman) ber om Lindens hjälp kan hon inte hålla sig. Peter Sarsgaard är med i denna säsong och det gläder mig oerhört.

*klicka för större bild*
Och på tal om seriemördare [radioövergång]... den 30 juni är det dags för Dexter att huggsexa sig igenom den åttonde och sista säsongen. Nätet dras åt för honom och jag är så nyfiken på hur det ska gå. Det rätta vore väl att ta livet av honom, fast på något poetiskt sätt. Vi får la se.

2 kommentarer:

nicklas sa...

absolut, efter säsong 6 av Dexter var jag lite tveksam hurvida jag skulle fortsätta se.. blev så jag såg 1a avsnittet av säsong 7 ändå ... och Wow. hyffsad återupprättning. sen blev man ju som klistrad, resten av hela säsong 7. Hoppas bara att säsong 8 håller samma standard som 7an. yes, kill em all, som man brukar säga ;) jo jag tror antingen syster-yster får ge han ett skjut(heh menar såklart ett skott i pannan, inte det andra) eller så får man se han på en strand med en mohito.

Anna Thunman Sköld sa...

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Jag var så less på Dexter efter den värdelösa sjätte säsongen att jag inte ville se mer. Men satt där ändå när sjunde började och precis som du säger gav den efterlängtad upprättelse och nu när jag vet att den tar slut efter åttonde kan jag till och med känna att jag kommer sakna den. Fast ändå bra att den får ett riktigt slut och inte bara läggs ned hux flux. Och japp, drink på stranden eller po-pow av syrran, det tror jag med på.