tisdag 17 maj 2011

Alexander Skarsgård GQ:s omslagspojkeKlicka på bilderna för bästa upplösning! Foto: GQ
Som av en händelse visar det sig att Alexander Skarsgård är på omslaget av juninumret av GQ. När man pratar om trollen osv. Av intervjun att döma är ASkars nya grej valsafari. Något journalisten i GQ personligen får erfara. Det är en rolig intervju - läs den! När du dreglat klart över bilderna vill säga.

Via Oh No They Didn't.

7 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

Som bekant: jag ska aaaalltid läsa thunmans tv-blogg. Amen.

Anna Thunman Sköld sa...

Oh yeah!

Helena sa...

Vilken bra intervju. Tack Anna!

Anna Thunman Sköld sa...

Visst var den rolig, Helena? Jag skrattade högt flera gånger. Synnerligen begåvad journalist. Som dessutom haft vett att göra sin research och intervjuat folk runt omkring Alexander. Stort gilla på det!

Godsfrun sa...

Favoritcitat : something that should instill deep foreboding in anybody who's seen his other laughfests.

Anna, denna man står högst upp på min laminerade lista och dessa foton och intervjun bara bekräftade mitt val.

Tack för länken till intervjun.

Ida sa...

Alltså han är ju sjuuukt snygg. Men jag avskyr den minen som han har speciellt tredje bilden om man går uppifrån - liksom dra ihop ögonbrynen och skjuta upp dem samtidigt. Vad är det för onormal min? "Jag är ashet och lite svår" verkar den säga, och Alexander verkar ju för trevlig för det.

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, Ida, du är för rolig. Men jag fattar precis vad du menar. Samtidigt älskar jag den spjuveraktiga på första bilden uppifrån. SNYGG!

Godsfrun: Jag älskade också det citatet! Och hur Stellan lurade honom. Otroligt bra journalist och riktigt kul att läsa.