måndag 25 juli 2011

Den enda paneldiskussion jag velat delta i: Supernatural på Comic-Con

Jensen & Jared. Gölliga. Foto: WB
Allvarligt talat, vem skulle inte vilja det? Supernatural-gänget verkar inte bara jordnära och sköna att hänga med - de har uppenbarligen kul på jobbet också. Samt: är snygga som satan. Jag ska ha som mål att ta mig till någon convention de är på, jag skiter i hur töntig det gör mig. Jag vill ha ett foto med mig och Winchester-gossarna!

Hur som helst. HÄR kan du läsa vad som sades om kommande säsong. Jag spiller inte bönorna här för att slippa bli kallad spoiler-häxa. Men roligt att Jensen återigen regisserat ett avsnitt (S07E02)!

8 kommentarer:

Anna G sa...

Bara du inte åker utan att ta med mig!! :)) Hade oxå sjukt gärna velat se och höra dem!

Veronica sa...

Yum yum! Man kan inte annat än längta till nya säsongen!

Anna Thunman Sköld sa...

Det bara måste bli av! Och snart - innan jag blir alldeles för gammal!

smurfd sa...

riktigt bra intervjuer, och jag kan bara inte vänta på säsong 7. Är en av de, om inte Den serien som jag väntar mest på i år. Entourage också kanske....

Comicon vore supernaturellt att besöka ;)

Anna G sa...

Bara säg tid och plats så börjar jag spara pengar! :)

Shiirii sa...

Ta med mig! Vi kan vara nördiga tillsammans! :) Jag älskar killarna. En fyrkant och jag skulle vara i himlen.. Följer du dem på Twitter? Love love love!

Sandra. sa...

De verkar vara helt underbara.. Hoppas kunna gå på en spn-panel när jag pluggar i Usa sen :)

Och jag längtar verkligen efter nästa säsong, men jag gillar inte det jag har hört om den, det som Sera Gamble planerar ska hända i säsongen...
Vill bara att Eric Kripke ska komma tillbaka så serien kan ligga på topp igen :/

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, lika mkt som jag längtar efter att få se bröderna Winchester, lika mycket fasar jag för att deras bästa tid har varit. Det är ett tvåeggat svärd det här med favvoserier som inte har ett utstakat slut (längre).