lördag 30 juli 2011

Teaser för The Vampire Diaries, säsong 3Varsågoda, här bjuckar jag på en så kallad "sizzle reel" för The Vampire Diaries som visades på Comic-Con. Den som vill se en naken Ian Somerhalder, enbart iförd badskum, bör se ända till slutet... Som jag tidigare meddelat börjar TVD (och nya häxserien The Secret Circle) den 15 september på CW.

6 kommentarer:

Vonkis sa...

Vilka fantastiska födelsedagspresenter!

DJ sa...

Den är en riktig bra serie.
Men TVD en kopia på Buffy när det gäller allt (Angel Spike varulvar häxor osv...). Likheten är slående på alla punkter förutom att den saknar Buffys (Whedons) humor.
Men som sagt en riktig bra serie som jag har saknat.

Anna Thunman Sköld sa...

Vonkis: Fyller du år den 15 september? Grattis i så fall :)

DJ: Faktiskt så var The Vampire Diaries, alltså bokserien, före Buffy. Trilogin kom redan 1991 och Buffy inte förrän 1997. Det är det som är så roligt, att alla var så arga i början över vilken Twilight-kopia TVD var och så visade det sig att det var tvärtom :D
Men håller med om Whedon-humorn!

DJ sa...

Men skiljer sig inte tv-serien sig från boken ganska kraftigt? Eller har Whedon plagierat;)
Men jag har inte läst böckerna så jag viker mig i denna fråga (du har säkert rätt i detta fall)

Har du någon info om Curb Your Enthusiasm angående vilken kanal den kommer och när (vet att du har skrivit att du inte sett den än, där har du missat en pärla)

Vonkis sa...

Anna
Tack så mycket :-)
Har du sett den här trailern för The walking dead http://youtu.be/1L1Czx_YNkM
Verkar lovande.

Anna Thunman Sköld sa...

DJ: Böckerna skiljer sig mycket från serien ja, i handlingen, men inte i temat, så det känns inte härmat. Men jag tror ju knappast Joss plagierat heller. Det bara blev så :)

Vonkis: Ja, det ser bra ut! Men jag har läst hela serien, så långt den kommit ut (ung som du och True Blood) och om de fortsätter följa den lika troget som de hittills gjort vet jag exakt vad som kommer hända och det gör att jag kanske inte är så pepp som jag borde vara...