torsdag 21 juli 2011

Dexter 5 i TV6 på söndag

Dexter & son. Foto: Showtime
Yes! Jag som ligger efter med Dexter blir gôrglad när jag ser att TV6 börjar visa femte säsongen med start på söndag klockan 22:00 (dubbelavsnitt). Perfekt. Nu under sommaren tittar jag så oerhört lite på gammel-tv (daah, det finns ju inget att se!) så kul med något att följa utöver Masterchef Aus (TV8) och White Collar (TV11).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa säsongen!!

Anna Thunman Sköld sa...

Kul! Hoppas jag håller med dig!

Peter sa...

Har precis börjat sträckkolla Masterchef Au säsong 3.
Är väl cirka 80 avsnitt..(:
Men jag kör ändå en "GTL"(GymTanLaundry...liten fistpump för Jersey Shore?) dagen innan semestern är slut, så ingen kommer märka nåt...hrmm

Anna Thunman Sköld sa...

De är galna, de där aussiesarna, med sina många avsnitt! Men det positiva är att du kan missa en hel vecka men ändå har knappt någon ens röstats ut :)

Peter sa...

Aussiesarna:)
Vet att min absoluta favorit Marco Pierre White är med runt avsnitt 55-60..Min "OCD" förbjuder mig att hoppa direkt dit...Bara att traggla vidare, kärt besvär dock.

Peter sa...

Ha! genom lite hederligt detektivarbete har jag nu ENBART avsnitten med Nigella Lawson,Thomas Keller,Heston Blumenthal,Marco Pierre White, Anthony Bourdain,Daniel Boulud och Dalai Lama på hårddisken....det får räcka...."foodien" i mig kommer få ståpäls flera ggr om...blir inget sovande inatt

Anna Thunman Sköld sa...

Good for you! Och vilka namn! Ser fram emot säsong 3!