torsdag 14 juli 2011

Emmynomineringarna 2011Men orka kommentera alla nominerade! Dock: Yay för nomineringarna till Friday Night Lights, Timothy Olyphant, Louis CK och Downton Abbey som inte kändes så förhandstippade. Faktiskt gläds jag också åt Jo... f'låt Matt LeBlancs nominering - Episodes var riktigt rolig och Matt likaså.

HÄR kan du läsa hur de nominerade reagerade på de goda nyheterna!
HÄR kan du rasa över de som inte fick nomineringar men som borde fått! Som Fringe, Community och Cougar Town :(
HÄR kan du kolla in alla nomineringar!

Jag gör väl som vanligt, att jag inför galan tippar (helt åt h-e fel) och sen får stå med skammens rodnad efteråt. Årets Emmygala är för övrigt den 63:e och sänds den 18 september.

5 kommentarer:

Veronica sa...

Har just sett One Man Army, vad tyckte du? Amerikanska manliga programledare är ... speciella att lyssna på tycker jag, men älskar dessa "macho" program! Tror du att det kommer vara samma utmaningar varje gång?

Anonym sa...

Varför är Project Runway alltid nominerad för bästa reality show men inte ANTM?

Anna Thunman Sköld sa...

Veronica: Jag är ff i mitt föräldrahem och tar hand om min sjuka mamma och One Man Army är ytterligare en serie jag lovat se med min man så... jag kommer inte titta förrän någon gång nästa vecka. Snacka om att jag har mkt att ta igen... Men viktigast är att mamma är bättre så jag kan slappna av och verkligen SE på tv och inte bara glo och ändå tänka på annat :)

Anonym: Bra fråga. Jag undrar varför inte Top Shot och Face Off var med.

milla sa...

har du någon aning om ifall någon svensk kanal visar emmygalan? jag skruvar lite nervöst på mig för det verkar inte som det och jag dör lite smått om jag inte får se den. är en gala-junkie!

Anna Thunman Sköld sa...

Kabelkanalen Star visar Emmygalan direkt i natt, med start 01:00 (röda mattan). Kl. 02:00 börjar själva galan. Jag har inte den kanalen så jag antingen streama nånstans eller läsa om den i morgon :(