lördag 9 juli 2011

Sookie, Sookie, SookieJag finner denna hopsamling av True Blood-hjältinnans namn, gjord av Vulture, märkligt rolig. Särskilt när Bill och Eric liksom väser Sookie åt varandra. Jag är lättroad. Mindre roligt är att jag missar flera avsnitt av TB pga löfte till min man att vi ska se avsnitten ihop. Vi befinner oss i varsin ände av landet för tillfället. Jaja, den som väntar på nåt gott...

7 kommentarer:

Veronica sa...

Här är det samma sak, får vänta in maken.. Det gäller att hålla undan godbitarna till serier för sig själv så man kan sluka dem i egen takt..

Anna Thunman Sköld sa...

Hurra, då är jag inte ensam! Ja, men så är det, man måste ha några egna serier. Tyvärr blir det dom som får lida när jag ser det mesta med maken. Som House. Och Dexter.

Danjel sa...

Älskar den mot slutet här hon härmar hur Bill säger Sookie.

Vonkis sa...

Fast hellre ha kvar att titta på än att hela tiden vänta in nytt. Såg avsnitt två en vecka innan det sändes och har fått vänta toklänge på ett nytt avsnitt att se.
#dagensi-landsproblem

Nu ska jag se det där roliga klippet en gång till.

Anna Thunman Sköld sa...

Danjel: Ja!

Vonkis: Sant, vänta in nytt kan vara lika jobbigt det!

sarah sa...

Hah älskade slutet där Sookie härmar Bill! Kul video :D

Anna Thunman Sköld sa...

Jamen visst är den rolig? Annars brukar såna häringa hopklipp bli sjukt trista snabbt men de har lyckats få till den! Fin blogg du har, den får bo i min högerspalt :)