fredag 22 juli 2011

Ari Golds 10 bästa utbrott

Pure Gold. Foto: HBO
Det drar ihop sig till den sista säsongen av Entourage (start 24 juli i HBO). Jag har inte följt serien på ett tag, tyckte den tappade fart och form nånstans vid Smoke Jumpers-inspelningen i säsong fem. Men jag vill se klart den, särskilt nu när den tar slut. Och vem kan inte annat än älska Ari Gold (Jeremy Piven)? De första säsongerna var han den klart starkast lysande stjärnan och ord som "Boom!" och "Let's hug it out, bitch" var på var mans läppar.
Nu har sajten complex satt samman Ari Golds 10 Greatest Rants. Lysande! HÄR hittar du dom! Nedan bjuckar jag på ett av dom (gissa vilket...):

5 kommentarer:

smurfd sa...

totalt episkt :)
diggar din blog starkt!

Anonym sa...

Jag måste skriva det här någonstans, men vet inte var, provar här.
Senaste dagen har TT skrivit och företalet tidningar rapporterat att "Thor-stjärnan klar för ny roll", t.ex. i SvD.

http://www.svd.se/kultur/hemsworth-klar-for-ny-skrackfilm_6337726.svd

Problemet är ju bara att filmen är inspelad och klar för länge sedan, redan innan Hemsworth spelade in "Thor", det är bara det att MGM först skulle distribuera den men fick sedan sälja rättigheterna till Lionsgate, som nu precis har satt ett datum när den ska släppas.

Detta har stått i alla artiklar i amerikansk media som har skrivit om det, även i The Hollywood Reporter som TT nämner, hur svårt kan det då vara att läsa korrekt istället för att få det att låta som en film som kommer att spelas in?

Den svenska journalistkåren börjar bli oerhört lat, speciellt på nöjessidan. Självklart ska man ta massor av nyheter från amerikansk media men det minsta man kan begära är väl att översätta det korrekt.

Anna Thunman Sköld sa...

Tack, Smurfd!

Anonym: Jag kan inte annat än att hålla med om att journalistiken i stort, även den mer allmängiltiga, bara blivit sämre. Stavfel, särskrivningar och dålig research. Jag kommer undan då jag skriver en blogg utan anspelning på att vara objektiv eller - egentligen - ens korrekt.

Anonym sa...

Har precis sett de tre första avsnitten i sista säsongen och de fortsätter glidningen utför som påbörjades för ngr säsonger sen. Håller med dig om att den inte varit lika bra de senaste säsongerna. Men dessa avsnitt är dessutom lite smådeppiga med tjejproblem. Och ngnsntns på vägen blev Ari dessutom mer som en bitsk bamsebjörn som man inte tar på allvar. Men håller tummarna för att de avslutande fem avsnitten vänder upp och peakar. Det har i vart fall varit en av de genom tiderna bästa serierna. Thinks I.//Hans

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, jag ska se ikapp efter att serien gått i mål. För nog vill jag ha sett hela, trots att den blivit sämre. Det fanns en tid när alla jag kände, inkl jag själv, stolt ville ha en "let's hug it out, bitch"-t-shirt.