onsdag 13 juli 2011

Ted Danson tar över CSI

Murder on the Danson floor.
Laurence Fishburne sa tack för kaffet efter två och halvt år som CSI-boss och nu har den nye chefen presenterats: Ted Danson! Han sveper in i de amerikanska tv-rutorna den 21 september när den tolfte säsongen av kriminalserien börjar. Det är producenternas förhoppning att med Danson som affischnamn kommer tittarsiffrorna - som stadigt minskat sedan originalstjärnan William Peterson hoppade av - nu öka.

Dansons roll ska enligt uppgifter till TVGuide vara mer lättsam och humoristisk än Fishburnes. Exekutive producenten Don McGill är eld och lågor över valet av Danson:

"From the moment we all started talking about the role, it was clear he couldn't be more perfect. Intelligence, wit, warmth, depth of character and emotion, he brings it all.  And now he'll have to bring latex gloves, too."

Vi som är fans av Bored to Death och Dansons sköna - pårökta - inspel där behöver dock inte oroa oss. Han kör på som vanligt. Cheers!

6 kommentarer:

Anonym sa...

hmm, kommer nog kännas riktigt konstigt att se honom i en roll som denna

dj sa...

Det är bara att titta på Damages och Curb your ....för att se att det är ett utmärkt val. Kanske man skall börja se på serien igen?

Anonym sa...

underbart kommer bli kanon. PS kan du överväga att byta bakgrundsbild, det är ganska jobbigt för ögona att läsa din underbara blogg med den bakgrundsbilden.

Anna Thunman Sköld sa...

Danson är bäst när han får spela excentrisk och det tror jag han får i CSI också. Jag är faktiskt sugen på att börja se serien igen nu.

Käre Anonym. Jag kommer inte byta bakgrundsbild än. Men det finns planer på en omgörning längre fram.

Karin sa...

Ser faktiskt fram emot att se den nya säsongen. Blev ganska trött på all Langston-drama. Hoppas bara att manusförfattarna gör ett bättre jobb med Danson än vad de gjorde med Fishburne.

Anna Thunman Sköld sa...

Det hoppas jag med, Karin!