söndag 24 juli 2011

Ännu en sommardokusåpa: Love in the Wild

Kommer Tutt-Theresa hitta kärleken i Love in the Wild? Foto: NBC
Nyligen gjorde jag ett inlägg om vilka sommardokusåpor jag ska kolla/kollar på. Jag missade den här lilla dejtingsåpapärlan dock. Love in the Wild. Minns ni Forever Eden? En amerikansk dejtingserie som var tänkt att faktiskt pågå för alltid, men som blev abrupt nedlagd efter bara sju visade avsnitt (25 inspelade totalt)? Love in the Wild påminner lite om den. Eller som jag beskrev den för en twitterpolare: "En del Paradise Hotel, en del Forever Eden, en del Amazing Race. Och lite Babes i Bushen." Och - kan jag tillägga - utan guppande täcken. Åtminstone inte än. *lättnad*

HÄR kan ni se en introduktion till Love in the Wild. Fyra avsnitt har hunnit sändas (HÄR kan du hitta dom) och jag kan knappt hålla mig till nästa! För mig är det här den perfekta sommarunderhållningen. För övrigt tog jag en kort titt på Famous Food men fick dålig smak i munnen direkt av alla mediekåta kändisföredettingar. Inget jag kommer slösa min tid på mer.

6 kommentarer:

BlondinBjörne sa...

Liten rättelse av Forever Eden bara, 25 inspelade avsnitt men 18 st ej visade.

Anna Thunman Sköld sa...

TACK!

Veronica sa...

Har sett två delar av den nu. Det är verkligen plastic fantastic varning på deltagarna. Varför är aldrig killarna lika snygga som tjejerna?! Roligt med "macho-killen" som är livrädd för myror haha! Duger att titta på i brist på annat (men tacka vet jag Bachelorette).
Jag har inte sett Firefly men är sugen.

Anna Thunman Sköld sa...

Det är bra, du är lojal mot "dina" serier :) Jaaa, se Firefly! Och sen filmen som följde, Serenity. Mkt, mkt värt.

Linda sa...

Vill gärna tipsa dig, som fellow dokusåpanörd om Texas women. Fyra sydstatsbruttor att älska att hata! I love it! Kan ses här:
http://www.cmt.com/videos/texas-women-101/1667281/full-episode.jhtml

Anna Thunman Sköld sa...

Men TACK, Linda! Vad kul - jag ska mos def kolla upp Texas Women! Återkommer med åsikt sen!