onsdag 20 april 2011

Vad Tito Beltran gör nuförtidenTydligen sitter Tito Beltran inte inne längre. Tydligen är han med i chilenska lekprogram istället. Som visas i tv i Argentina. Stort tack till Maria och Kalle som fångade detta på rörlig bild i Buenos Aires.

UPPDATERAT 21 APRIL: Tito är också jurymedlem i chilenska Talang aka Factor X Chile.

9 kommentarer:

Anonym sa...

lås in den pedofilen igen tack. vad är det för tv kanaler som anlitar kända våldtäcksmän och pedofiler. fy tvi

Anonym sa...

Instämmer, men tyvärr var det väl så att de flesta i chile som hörde talas om rättegången var övertygade om att han var oskyldig och det "bara" handlade om ett rasistiskt rättsväsen i Sverige, det var i alla fall såna uttalanden man kunde läsa om / höra medans rättegången pågick!

Anonym sa...

Och vem faen är Tito Beltran? det jag vet om honom är att han är en fälld våldtäckare. Hans sång räcker kanske till att sjunga för små dagisbarn. Skönt slippa se och höra honom i Sverige i alla fall.

Anonym sa...

Jag känner till Tito rätt bra. Han är ingen roligt person att han i sin närhet.
Han är dryg, mallig och otacksam. Han ser bara en och det är sig själv.

Dock sjunger han bra, riktigt bra. Han är en sångare av hög klass. Han hör dock inte till de bästa (även om han tror det själv).

”Att man är dömd i rätten behöver inte innebära att man var skyldig” / Henning Sjöström
Det bör vi alla tänka på ibland. Se bara på alla felaktiga domar som nu har kommit fram på grund av DNA-tekniken.

Den rättegång som Tito genomgick, lämnar många tveksamheter.
Man kan som exempel fråga sig hur rätt det är att en före detta justitieminister sätter sig på åklagarsidan.

Vi svenskar är idag osmakligt självgoda. Vi ser vår uppfattning som en sanning.
Vi gör rätt och alla andra gör sämre eller fel.
Vi vet allt om sjukvård trots att nästan all stora medicinska upptäckterna kommer ”utifrån”.

Högmod går före fall..., hoppas att jag har fel.

* Kenneth

Anonym sa...

Har pratat med många gay, som säger att sperma luktar inte.Skådespelarskan Maria Lundqvist sa att det luktade sperma i tjejens trosor.. Man kan undra varför hon ljög i rätten..Vem luktar i andras trosor..usch.

Anonym sa...

att så många kan ha så måmga fel, bara av rena avundsjuka och påverkan av varandra. duktiga utlänningar ska inte ha plats i det här landet,bara därför att de är utlänningar. Maria Lundgvist, carolaoch Ni andra som vittnade falskt, det får ni så småningom tillbaka. orsak och verkan fungerar. Allt annat är dummheter!!!

Anonym sa...

Kom nyss på att tänka på Tito Beltran, och undrade vad som hände med honom efter domen 2008... sökte på honom och läste att han bor i Brasilien och jobbar i Chile som huvuddomare i någon talangtävling som går på TV. Framgångsmässigt sett så går det alltså riktigt bra för honom idag.
Men var domen riktig som han fick 2008 här i Sverige? Jag vet inte, jag var ju inte i domstolen när allt det där hände. Det enda jag kommer ihåg idag är att jag tyckte att det var lite märkligt att man kunde bli fälld, utan några tekniska bevis, efter så många år.
Det andra som jag tyckte var märkligt var skådespelerskan Maria Lundqvist iver att sätta dit honom. Man undrade till slut om det fanns något annat i bakgrunden hos Maria Lundqvist, som gjorde att hon var så ivrig på att sätta dit honom efter så många år? Jag vill minnas att hon inte heller gjorde någon hemlighet av att hon redan från början ogillade honom av personliga skäl.
Man kan också undra varför själva barnflickan inte hade gjort någon anmälan efter så många år?

Summa summarum: Jag fick lätt en uppfattning om att just Maria, mer än barnflickan, var mer angelägen att se honom bakom lås och bom. Min fråga återstår - Varför hade inte barnflickan själv anmält honom redan för flera år sen?

Henning Sjöström hade rätt. Man behöver inte vara skyldig bara för att man är dömd.

Jag läste i Expressen från 2011 att Tito sa att han aldrig mer kommer att sätta sin fot i Sverige.
Det är helt förståeligt. Det skulle jag inte heller ha gjort i hans kläder, oavsett om man är skyldig eller oskyldig. Hans karriär tog helt klart skada p g a rättegången, och han hade aldrig kunnat komma tillbaka här i Sverige även om han hade blivit friad. Sverige är för litet för sådana här fall, och därför överlever ingen artist här en sådan här rättegång - även om artisten skulle ha blivit friad. Han skulle aldrig ha fått några jobb här ändå.

Anonym sa...

Herre jösses,
Sedan den dagen, då man dömde den här mannen slutade jag lyssna på Carola och Maria L. De finns inte mer för mig. Och Bodström? Ja, vad är det som händer i det här landet? Det är klart att självgoda svenskar håller bara ihop, för att bevisa.....
Sedan kommer nästa fall- assange! Och samma visa! Vad är det för fel på alla dessa "feminister"?...

Anonym sa...

tyvärr är det så att chile är ett "machist" land där män håller om varandras rygg. artister som gav honom stödet var de flesta män och mycket fel informerade, om samma sak gör beltran i Chile skulle alldrig komma ut eftersom där män skyddar varandra, i en korromperad land, så där beltran kan egna sig åt pedofili utan anmärkning tyvärr....