måndag 4 april 2011

Supernatural i vilda västern
Bröderna Winchester är karlar för sina cowboyhattar. Michael AusielloTVline.com har fått tag i bilder från nästa avsnitt som utspelar sig i dåtid, i vilda västern. Sam (Jared Padalecki) får till och med träffa Samuel Colt. Yihaa! Supernatural har som bekant haft vårlov men återkommer den 15 april i USA. 22 april sänds cowboy-avsnittet. Sporrad?

Fler Supernatural-inlägg HÄR!

5 kommentarer:

Danjel sa...

Längtar efter nya avsnitt så mycket att jag nästan kissar på mig, även om jag är misstänksam om det verkligen kan vara en bra idé att placera bröderna i vilda västern.

Har kollat mig halvt galen på True Blood nu. Är inne på säsong 3 och ja, jag är fast. Älskar inte serien, men kan inte sluta titta.
Och om jag hade vetat att det var så mycket snygga karlar med så hade jag börjat kolla mycket tidigare.. mums

Maria sa...

Tack å lov så är det ju faktiskt inte så länge som vi behöver vänta :) Spn är tillbaka 15 april, det är western-avsnittet som sänds 22 april.. Sen är jag rätt säker på att det faktiskt är Sam som pratar med Colt...

tvknarkaren sa...

Sjuuuuukt pepp! Om än något skeptisk till western-temat, men whatever. De kommer säkert göra något amazing av det också.

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, Maria! Det är inte ofta jag gillar att ha fel men detta var ett sånt tillfälle! Woohoo! Ändrar genast till 15 april. Och till Sam :) TACK!

Anna Thunman Sköld sa...

Danjel, TB är så där. Det är inte alltid bra, ibland riktigt uselt men det är gravt beroendeframkallande! Och hunky galore :)