torsdag 30 januari 2014

Så det blir en Supernatural-spinoff

Va? Behöver vi verkligen ett syskon?
I juli förra året kom nyheten att Supernatural eventuellt skulle få ett småsyskon aka en spinoff. Mycket mer än så fanns inte att tillägga då. Men i dag nåddes jag av beskedet att Supernaturals moderkanal, The CW, plockat upp spinoffen till pilot och att den nya serien ska heta Supernatural: Tribes. (Lökig titel, men, men...)
Därtill kom en kort programförklaring: "Supernatural: Tribes will explore the clashing hunter and monster cultures of Chicago."

Så istället för roadtrips blir det cityaction. Monster vs jägare. Jag tänker Angel?

6 kommentarer:

Danjel sa...

Varningsklockor ringer överallt hos mig.

Josefin sa...

De har ju lovat att "kända" karaktärer ska vara med, så hoppas det blir så också. Låter spännande, bara de inte gör det till någon töntig tonårsserie med en massa romantiska bekymmer.

Mia sa...

Även om jag älskar Spn so tror jag inte på detta alls. Det är ju karaktärerna som gör att de flesta tittar, inte "världen" som det utspelar sig i. Jag hade mycket hellre sett en spin-off med Bobby och Rufus eller en Cas spin-off, eller kanske Benny. Introducera helt nya karaktärer i back-door-piloten (vad heter det på svenska?) tror jag inte kommer funka alls.

Anna Thunman Sköld sa...

Till er alla: jag är inte särskilt pepp eftersom - som Mia säger - jag tittar på Spn pga de som är med. Men å andra sidan, om man inte tänker det som en spinoff utan bara en ny serie om övernaturliga grejer kan det låta bättre. Bara det inte blir som Lone Gunman-spinoffen (Arkiv X) eller den där värdelösa Finder-diton (Bones).
Men som sagt: jag håller med Danjel, för tillfället är det massor av varningsklockor!

Mia sa...

Vet inte om du har sett det här men de har släppt mer info om serien nu.

http://tvline.com/2014/02/02/supernatural-spinoff-characters-cast-trib es-the-cw/#more-490142

Beskrivningen gör mig inte mindre skeptisk..

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, tack, Mia! Då ska jag läsa och begrunda...