fredag 17 januari 2014

Jensen och Jared ser allmänt härliga ut på Critics' Choice Awards


*klicka för större bilder*Det var Critics' Choice Awards i går i Holly of Wood. Jag är så sjukt trött på alla kändisar som står på röda mattor så jag har slutat göra galabildspel. Men när Jensen Ackles och Jared Padalecki dyker upp och ser så stiliga ut gör jag gärna ett undantag. Vackert par är de också (nu menar jag Ackles och hans fru Danneel.)

Supernatural-stjärnorna hade ett syfte också, de delade ut pris för bästa animerade film (som blev Frozen). De berättade i en intervju att de svettades som grisar eftersom de flugits ner från Kanada (där serien spelas in) och där var det vått och kallt, till apvarma Los Angeles. Men på bilderna ser de då coola (= svala) ut. Snyggon.

Har ni hunnit se veckans Spn-avsnitt än då? Det var ännu en bra episod. Många fina Crowley-ögonblick och såna gillar vi.

(Alla bilder via JustJared.)

Ps. Undrar ni hur det går med den där späckade tidningen jag fick och som jag skulle lotta ut? Jodå, det kommer. I nästa vecka.

4 kommentarer:

starbaker71 sa...

Ja...tyckte det va bra det som hände med Crowley, har varit för lite " Hello boyz " på sistone!!
:-D

Jessi sa...

Man kan väl inte låta bli att älska Crowley? Han är ju för skön :) Och jodå, snygga är dom allt pojkarna. Och fru A.

Josefin sa...

Följer ju svensk tv-tablå med Supernatural som fortsatte gå igår. Tyvärr var det ingen Crowley med i det avsnittet. :( Ser fram emot tävlingen! Jag har själv införskaffat mig något så härligt som en t-shirt med illustrationer av Castiel och Crowley på (teefury..). Hur snygg som helst!

Anna Thunman Sköld sa...

Crowley FTW!!

Josefin: Vad duktig du är som följer svenska tv-visningen! Ska kolla in tishan på teefury!