fredag 19 augusti 2011

Parks and Recreation-megainlägg

Bästa paret sen... Will Arnett och Amy Poehler.
Kan det please bli 22 september snart? För jag behöver nya fixar av Parks and Recreation. Till dess får jag väl nöja mig med att blogga ut lite P&R-relaterat material *mummel, mummel*:

1. Kolla in Aziz Asaris blogg Aziz is Bored. Han sätter pratbubblor på bilder och är rolig.
2. Kolla också in när Aziz skymtar förbi i Kanyes och Jay-Z:s video Otis:3. Gläds åt tanken att äkta makarna Nick Offerman och Megan Mullally ska medverka i filmen Gay Dude tillsammans. Gary Cole är också med!
4. Se när Amy Poehler medverkar i humorprogrammet 7 minutes in Heaven:5. Se HÄR om du vill veta vem som ska spela Tammy 1! *spoiler*
6. Se en hyllning till Ron! Min favvo!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så du håll ut de första 6 P&R-avsnitten trots allt? Tror du var där när jag besökte din blogg sist! Min absoluta favorit bland komediserier just nu.

Anonym sa...

Och detta kommer aldrig ur ditt huvud
http://www.youtube.com/watch?v=9LXuAtRwuGY

Peter sa...

Initialt tror jag att min åsikt ibland räknas för Anna...jag vill gärna tro så iaf..:)...synd att hon har man redan.(DEN nivån nu?)
Top Shot säsong 3 har f.ö startat

Jag har redan avslöjat att jag är som "Walter White"(kemiingenjör) och då är det svårt att ta ämnen "light"....tada!

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: Ja! Det var en knagglig början, och hade jag inte hört andra swoona över hur bra den var hade jag kanske inte orkat fortsätta. Men sen tog den sig med råge! Nu kan jag inte föreställa mig ett liv utan Ron eller Leslie. Eller April. Eller Tom. Eller Andy. Och Rob Lowe är ju helt underbar!

Ohnaj. "Tack" för Jabba the Hutt.

Peter: Japp, dina åsikter betyder en hel del för mitt tv-tittande! Och ja, jag har sett det av TS som gått. Inga omedelbara stjärnor den här säsongen. Inte som George i förra eller Peter i första. Inte än i alla fall.