måndag 29 augusti 2011

Lost-stjärnan Matthew Fox anklagad för kvinnomisshandel

Make love, not war, Matthew.
Men vad i hela friden har Matthew Fox haft för sig? Enligt TMZ ska han i lördags kväll försökt hoppat på en "partybuss" i Cleveland, Ohio utan att ha varit inbjuden. När kvinnan som körde bussen ställde sig i vägen för Fox ska han ha slagit henne i bröstet och i magområdet. Fox omhändertogs senare av polis men blev aldrig formellt gripen. Däremot har en misshandelsanmälan lämnats in. I polisrapporten, som TMZ tagit del av, stod att läsa att även Fox fått sig några slag, bland annat ett över munnen som fått hans läpp att spricka. Den kvinnliga föraren säger sig troligen ha brutit handen. Ärendet är under utredning.


UPPDATERAT 18:19: Den kvinnliga chauffören uttalar sig! Tydligen var Fox asplakat och slog henne mellan bena också. Ouch! Fortfarande ingen kommentar från Fox läger.

Tokigt! Inte trodde jag Fox var en bråkstake. Men det kanske är frustration som tar sig våldsamma uttryck. Det är inte som att han synts i något efter Lost. Förvisso spelar han in zombiefilmen World War Z (med Brad Pitt) just nu men i övrigt ser det tomt ut på imdb.com. Har ni förresten inte läst boken World War Z - gör det! Då inser man vilka som kommer överleva om en apokalyps skulle ske. Nej, jag är inte en av de lyckliga få. Jag är helt värdelös, haha!

11 kommentarer:

Lovisa sa...

LÖGNER! Inte min Jack!

Skämt åsido så är jag lite förvånad, han verkar så helylle. Det tar ju en speciell typ av man för att ge sig på en kvinna....

Anna Thunman Sköld sa...

Sorry :/

Jag blev själv väldigt förvånad, men man vet aldrig med folk. Det går ju sällan att se på dom vad de är för ena typer egentligen.

Petra sa...

Nej vägrar tro eftersom han är min stora hjälte i Lost. Hoppas allt är ett rykte eller något.. Men som sagt här uppe man vet ju aldrig med någon.

Björn sa...

Oj! Ja,inte kunade man tro det här om favoriten Jack (Matthew Fox) ?! Är detta verkligen bekräftat? För övrigt, du Anna som har järnkoll på allt som sker ute i tv-världen,vet du något om den nya filmatiseringen av 24 har börjat än? De skulle ju göras en långfilm sist vad jag hört. Hoppas du vet mer i den frågan. Du som vet.

Anna Thunman Sköld sa...

Björn! Det verkar långt bort att det skulle bli en 24-film i dagsläget. Det skrevs ett manus som avvisades av filmbolaget i typ februari och efter det har allt bara hängt i luften. Alla skådisar verkar vara på dock, om det bara blir något av det. Kiefer har fått en ny tv-serie, Touch, som börjar efter nyår.

Björn sa...

Varför avvisades manuset? 'Toush'? Äh,vad trist att inte 24 kunde fortsätta istället. Det är bara till 24 man kan associera gamle Jack!

Anna Thunman Sköld sa...

Det höll tydligen inte måttet. Men jag håller med, Kiefer ÄR Jack Bauer. Och jag har hela sista säsongen kvar! Sitter och håller den i handen just nu faktiskt. Vi ska börja se den i helgen!

Anonym sa...

Okej, jag har precis fått hem den sen jag beställde den från discshop.

Har du något närmare besked om handlingsbeskrivning på 'Touch'?

Mvh,

Anna Thunman Sköld sa...

Det handlar om en pappa (Kiefer) som har en son som kan förutsäga framtiden. Kan bli bra!

Mer finns att läsa här:

http://www.tvline.com/2011/08/kiefer-sutherland-touch-fox-extraordinary/

Björn sa...

Jajustia,det var ju så den beskrevs. Nä,jag tycker de kunde ha fortsatt med 24. Det finns inget som nånsin kommer att slå 24! De bara MÅSTE få igång nya säsonger,annars kommer jag att avlida..

Björn sa...

Förresten har du möjlighet eller autoritet att framföra röster från Sverige om att det finns önskemål att 24 måste starta upp igen till ansvariga?

Jag tänkte att du har järnkoll överallt i filmvärldens olika djungler. ;)