torsdag 25 augusti 2011

Fyra korta The Walking Dead-teasers#2#3#4Tredje teasern gillade jag bäst. Jag har precis fått hem den här godingen, jag rekommenderar verkligen serieböckerna tv-serien bygger på. 16 oktober är det dags för andra säsongen i USA. TV11 visar serien i Sverige men inget ord än när nya säsongen ska sändas här.

4 kommentarer:

Helena S. sa...

Ja, visst är seriealbumen urbra! Har dem elektroniskt i min iPad. Längtar verkligen efter säsong 2 av TV-serien, hoppas den kommer till Svergie snart!

Anna Thunman Sköld sa...

ÄLSKAR albumen, och att de inte är det minsta förutsägbara. Ska bli mycket intressant att se i vilken riktning tv-serien kommer att gå.

Danjel sa...

Längtar nästan mer efter TWD än Supernatural. Har även börjat se om Supernatural från början. Ska börja med säsong två i morgon. Fick för mig att jag inte var så förtjust i säsong ett när den gick på tv för länge sedan, men oj så fel jag hade. Den var mycket bättre än vad jag kommer ihåg.

Anna Thunman Sköld sa...

Är det så? Jag hade kluvna känslor som fan för första säsongen av Supernatural och tyckte ungefär var annat avsnitt var okej. Men älskade så klart bröderna Winchester från början. Fast nu kanske jag också skulle gilla hela (det lite lättsammare) rasket, när man vet vilken jobbig tid de har framför sig.