tisdag 9 augusti 2011

The Lincoln Lawyer blir tv-serieJag gillade The Lincoln Lawyer, filmen. Matthew McConaughey gör sin bästa roll på... evigheter. Och William H Macys musche är episk. Jag har däremot inte läst boken av Michael Connelly som filmen baseras på eller någon av de andra i sviten om advokaten Mickey Haller som sköter sina fall från baksätet av en limousin hence namnet The Lincoln Lawyer. Bara de om Hallers halvbror Harry Bosch. Hur som helst ska tydligen filmen/bokserien om Haller bli tv-serie på ABC. Åtminstone har en pilot beställts.

Advokatdrama är kanske inte mitt bästa, som ni som läst bloggen vet, men efter att ha blivit frälst av Suits (läs Harvey) kan jag plötsligt tänka mig en till. Men. På tal om Suits. Blir inte Lincoln Lawyer bara ett nytt Suits eftersom Haller precis som Harvey är hårdför på ytan men med ett hjärta av guld därinunder snitsiga kostymer och bakåtslick-manér? Vi får väl se. Däremot är det inget sagt om McConaughey fortsätter över till tv-serien eller om någon annan tar vid. Nyfiken är jag i alla fall.

4 kommentarer:

Millis sa...

Äsch, jag hade hellre sett ännu en film om Haller med just McConaughey i titelrollen, för precis som du tyckte jag han gjorde sin bästa roll på evigheter. Han är ingen romcom-snubbe tycker jag, man hade ju för tusan glömt att han faktiskt kan agera.

Men om han nu följer med till TV, ja då är jag all for it så klart, haha.

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, jag håller med dig. Hellre en film till. Men vi får la se. Det är ju bara en pilot beställd än så länge.

Anonym sa...

Anna såg du en tjej från ANTM på pretty little liars? a hint, cycle 13

Anna Thunman Sköld sa...

Nä? Jag ligger efter med PLL :( Vem?
Jag såg däremot Yaya (Cycle 3) i The Kids Are All Right och Analeigh (cycle 11) i The Green Hornet!