torsdag 11 augusti 2011

Tips på ny serie i höst: SuburgatoryI dag fick jag ett tips via twittervännen Clarisa Rolandi Ronge: tv-serien Suburgatory. Titeln är en hopsättning av suburb (förort) och purgatory (skärselden). Titeln säger det mesta om hur huvudpersonen, den 16-åriga Tessa (Jane Levy från amerikanska versionen av Shameless), ser på flytten från fräna Manhattan till plastikopererade förorten.

Serien vimlar av kända tv-ansikten, från Alan Tudyk (Firefly, Dollhouse, V) och Jeremy Sisto (Six Feet Under, I lagens namn, Kidnapped) via Allie Grant (tjockisdottern i Weeds) till Cheryl Hines (Simma lugnt, Larry) och Lloyd (aka Rex Lee) från Entourage!

Av trailern här ovan att döma är Suburgatory som ett Awkward möter Desperate Housewives. Det ser med andra ord mycket lovande ut. Onsdagen den 28 september är det premiär i amerikanska tv-kanalen ABC.

4 kommentarer:

Emma B. sa...

Tack för tipset! Det påminner mig lite om Awkward., fast i en annan miljö och situation!

Anna Thunman Sköld sa...

Visst gör den? Och det ser jag ju som positivt, för Awkward är bäst just nu. Men den verkar även handla en del om de vuxna så därav dragningen åt Desperate H. Lovande!

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

Verkar mycket lovande!

Du som vet det mesta (allt?) om teve. La man ner Love Bites efter en säsong eller kommer det fler avsnitt? Det vore ju ohyggligt tråkigt om det inte kommer fler..

Anna Thunman Sköld sa...

Tyvärr för dig, Hanna, har Love Bites lagts ner. Det bidde bara en säsong med 8 avsnitt.