måndag 8 augusti 2011

Här är Project Runway All Stars!

Säg hej till Project Runway All Stars! Foto: Lifetime
I dag kom det nyheter om höstens Project Runway All Stars och till min förvåning är detta alltså en helt separat grej som inte leds av Heidi Klum eller har samma domare eller mentor. Istället blir det som en spinoff där före detta supermodellen Angela Lindvall innehar Heidis roll och där Marie Claires chefredaktör Joanna Coles är deltagarnas mentor. Som domare hittar vi kläddesignern Isaac Mizrahi (känd från The Fashion Show) och kläddesignern Georgina Chapman (klädmärket Marchesa!).

Svinbra namn i alla fall. Och nu till deltagarna: Mondo Guerra (förra säsongens tittarfavorit, alltså säsong 8), Austin Scarlett (säsong 1), Kara Janx (säsong 2), Elisa Jimenez (säsong 4), Rami Kashou (säsong 4), Sweet P/Kathleen Vaughn (säsong 4), Jerell Scott (säsong 5), Kenley Collins (säsong 5), Gordana Gehlhausen (säsong 6), Anthony Williams (säsong 7), Mila Hermanovski (säsong 7), April Johnston (säsong 8) och Michael Costello (säsong 8).

Läge för konflikter med Kenley och surmulen Kara... men jag minns inte alls Elisa? Annars: Looking good! Eller vad tycker ni? Jag har alltid utrymme för lite Sweet P i mitt liv. 12 entimmesavsnitt är utlovade. Datum ännu inte utannonserat.

Isaac Mizrahi och Georgina Chapman dömer. Angela Lindvall programleder. Foto: Lifetime

9 kommentarer:

cornelia. sa...

väldigt bra namn, speciellt kul med austin och mondo! saknar dock santino, min all time favourite. elisa var väl hon som var ganska excentrisk och bl.a spottade på tyget när hon skulle göra ett märke?

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

Herregud, vad skulle jag göra utan dina teveshowsuppdateringar?!

I väntan på nytt avsnitt av Pretty Little Liars så sträckkollar jag Love Bites. Båda är tamejfan helt fenomenala!
Ge mig nåt smaskigt som jag borde kolla på när hösten kommer och det regnar och blåser och man vägrar gå utanför dörren!

Anna Thunman Sköld sa...

Cornelia: Var det hon??? OMG. Är världen redo för mer spottflum? Är jag? Uäääh. Ja, Santino är min favvo också, undrar varför han inte "made the cut" - hans jobb som domare i RuPauls Drag Race kan ju knappast ta upp all hans tid.

Hanna: Oj, stor fråga. Många bra grejer som börjar. Om du gillar Love Bites tror jag att du kommer gilla New Girl med Zoey Deschanel. Annars har jag gjort en lista över vad jag ser fram emot här:

http://thunmanstvblogg.blogspot.com/2011/05/de-har-usa-serierna-ser-jag-fram-emot-i.html

Sen måste du ju bara kolla sommarens två bästa serier: Awkward och Suits!

Finns att streama här!
http://www.tv-links.eu/

Danjel sa...

Låter helt klart som att det här kan bli intressant. Tror dock att jag kommer sakna Tim som mentor.

"Without a soundtrack.."-Hanna sa...

AWESOME!
Tack! Höstpeppen!

Emma B. sa...

Detta låter lovande! Jag hoppas bara att Angela Lindvall har en personlighet (något) nära den entusiastiska och lättälskade som Heidi Klum besitter. Proglamledaren gör ju trots allt mycket för programmet!

JDP sa...

Jag förstår inte problemet, Heidi och Tim är ju med i säsong 9, som redan har börjat - så där får man ju sin fix. All Stars programmen går ju UTÖVER den ordinarie säsongen.

Andersson sa...

Kul line-up, förutom Michael Costello då. Det enda jag minns av honom var att han satt och grinade hela tiden oavsett om han vann en deltävling eller var i botten. Som tidigare nämnts hade Santino varit en klart roligare figur att ha med i spelet. Hoppas nu bara programledarna kan hålla måttet någorlunda gentemot vanliga PR.

Anna Thunman Sköld sa...

Emma: Ja, låt oss hoppas på det bästa!

JDP: Det är inget problem utan mer att det var Heidi och Tim som var med när deltagarna tävlade förra gången och som skulle kunnat ge mer djup åt bedömningarna. Plus att förra ggn det begav sig med all stars så var det ju med Heidi och co. Därmed inte sagt att det är dåligt med nya domare och prgmledare. Bara annorlunda.

Andersson: Ja, Costello var en grinpelle. Men han kan vara bra för realityn :)