torsdag 18 augusti 2011

Anderson Cooper bryter ihop av fnissattackGillar man ordvitsar så kommer man älska det här klippet. Det gör jag. Och som bonus får man se den vanligtvis så ihopsatte CNN-ankaret Anderson Cooper helt tappa det efter en riktigt dålig koppling mellan bajs och Gerard Depardieu - ja, för hela grejen går ut på att förlöjliga det faktum att den store franske skådespelaren urinerade på golvet i ett flygplan.

7 kommentarer:

Rogär sa...

Åh, fnissar som en liten flicka!!

Louise sa...

Haha, tänkte precis samma sak som tidigare kommentar - vilket gulligt skratt! :D

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, det är ju så himla gulligt att denna manlige man fnissar som en tjej! Det gjorde åtminstone att jag fnissade minst lika mycket själv!

Susanna sa...

Råkade scrolla ner lite för att se dina andra inlägg, å helt plötsligt hörde jag fnisset och kunde inte annat än brista ut i leende, fniss och skratt, samtidigt som jag var lite paff över att det faktiskt var han som fnissade! Underbart klipp från denne annars så, vad jag har upplevt, seriösa man.

Anna Thunman Sköld sa...

Precis, det är sååå smittande!

Danjel sa...

Älskar hans underbara skratt. Kommer ihåg att jag fnissat åt hans fniss förut i något klipp där han blir intervjuad av Jiminy Glick (Martin Short). Letade fram det på youtube http://www.youtube.com/watch?v=v2mOcpCT-0c

Anna Thunman Sköld sa...

Men han låter mycket mer samlad i det klippet ändå. Inte det däringa tjejfnissandet som i klippet med kiss-ordvitsarna.