tisdag 8 januari 2013

Jensen Ackles ska bli pappa!

Blir föräldrar senare i år.
Detta är en nyhet jag väntat på. Att Supernaturals leading man, Jensen Ackles och hans fruga Danneel Harris Ackles ska bli föräldrar. Stort tack till bloggläsaren Maria som gav mig både nyheten och en bra länk! Och tänk vad praktiskt för Jensen att ha Jared som pappacoach på jobbet! Padalecki och hans fru (urusla skådisen) Genevieve Cortese fick ju en son 19 mars 2012. Supernatural är för övrigt tillbaka från vinterlovet 16 januari.

(En rolig grej till bara. På imdb.com står det att Jareds trademark aka kännetecken är hans "towering height", han är 1,94 m. Hahahaha!)

7 kommentarer:

nicklas sa...

ofasen, ja det är ju stort att han blivit farsa.

haha jikes, är han så lång. holy crap, han ser ju hyffsat lång ut på tvn, men inte såå lång .. 185 hade jag kunnat gissa..

Josefin sa...

Jag hörde det på twitter ugår, så kul! Kanal5 körde dock igång Supernatural flr två veckor sedan igen..typ en säsong efter amerikans tablå, men jag håller mig strikt till den svenska sändningen.

Anna Thunman Sköld sa...

Nicklas: Stackars Jensen som är just 1,85 och som får framstå som kort bredvid Jared - i ett Hollywood där nästan alla killar är hober, typ :)

Josefin: Ah, du hörde det tidigt, jag hade ingen aning förrän i dag. Och du är duktig du som orkar hänga med i Femmans karusell av Spn-visningar. Går de inte väldigt sent också?

Anonym sa...

"att ha Jared som pappacoach på jobbet" Men Misha då? Jensen och Misha är väldigt nära vänner privat också, och Misha fick ju sitt andra(!) barn i höstas :). Don't forget about him.

Anna Thunman Sköld sa...

My bad, jag vet inte hur mkt Cas ska vara med framöver så jag tog inte med honom. Men givetvis kan de ju träffas både på och utanför jobbet så...absolut!

Josefin sa...

Jo, Supernatural visas kring midnatt på fredagar, får spela in ibland om jag inte orkar sitta uppe. På tal om Mishas barn; de är ursöta båda två för han lägger upp bilder ibland på sina barn på twitter. Det var spännande också vad senaste tillskottet skulle heta då Misha gått ut med att han ville ha namnförslag ifrån fansen. Det blev en flicka som fick namnet Maison Marie.

Anna Thunman Sköld sa...

Han är så interaktiv, den gode Misha!