tisdag 29 januari 2013

Trailer för Burning Love 2


Jag utnämnde ju Ken Marinos Bachelor-parodi Burning Love till 2012 års webbserie. Ni som inte sett den, borde verkligen göra det, särskilt om ni nån gång råkat kolla in ett Bachelor-avsnitt. Sjukt kul och träffande! Och fullt av kända namn, däribland Malin Åkerman, Kristen Bell och Jennifer Aniston.

Nu har det kommit två nyheter rörande detta.
1. E! ska visa första säsongen som sju halvtimmesavsnitt (på webben gick de som 7-8 minutersklipp). Dessa sänds med start 25 februari.

2. En andra säsong av Burning Love börjar passande nog på alla hjärtans dag, 14 februari på Yahoo.com. Denna gång med en Bachelorette (hon som blev utan ring i första säsongen) som uppvaktas av bland andra Michael Cera, Adam Scott, Martin Starr, Adam Brody, Colin Hanks och Ryan Hansen. Fatta vad bra den kommer att bli!

PEPP!

UPPDATERAT 22.27: @master_mag informerade mig precis att det till och med blir en tredje säsong, som även den ska visas under året. Då med "the rejects". Fantastico!

5 kommentarer:

Veronica sa...

Mohaha! Jag som älskar riktiga Bachelor/Bachelorette.... Men det gömmer jag inte under någon stol, det är höjdpunkten på min vecka! + där gör karaktärerna ofta omedveten parodi på sig själva :-) Är alltid cynisk när det börjar men sen blir romantikern i mig väckt.

Annie Roos sa...

Nämen jisses. Detta har jag helt missat. Längtar till 14e februari nu!

Anna Thunman Sköld sa...

Veronica: Det är okej :) Jag har fastnat mången gång själv. Suttit och hånat och sen ba: måste se hur det går. Men jag känner mig alltid lite smutsig efteråt, haha!

Annie: Jaaaa! Har du sett första säsongen? OM inte, gört! (Det kan dock bli svårt att hitta stream på den, bara förvarnar. Det kommer nog bra stream på den sen när den visats i E!)

30-nånting sa...

Åh herregud jag är också en Bachelorfantast och fattar inte hur jag kan ha missat detta.

Och nu ser jag att du skrivit om streaming av den, hade precis tänkt fråga om du kunde tipsa om någon sajt för jag hittade inte avsnitten någonstans. Har du något tips jag kan testa så tar jag tacksamt emot det!

Anna Thunman Sköld sa...

Jag är ledsen men det verkar bara finnas för nedladdning :( Jag har kollat alla streamsajter jag kunnat. Nada!