fredag 11 januari 2013

Aprilpremiär för skräckserien Hemlock Grove


Jag fick två trevliga nyheter från svenska Netflix i går.

1. Hemlock Grove har premiär den 19 april i kanalen. Alla 13 avsnitt släpps samtidigt, i alla länder där Netflix finns. Hemlock Grove är en skräckthrillerserie baserad på boken med samma namn och bland skådespelarna återfinns Bill Skarsgård! Ännu en svensk (Skarsgård) på väg upp i Hollywood! Sen gör det inte heller ont att få se Famke Janssen, Dougray Scott och min indiefavorit Lili Taylor heller. Och den kommer att fylla tomrummet efter American Horror Story: Asylum perfekt.

Michael Cera i nysläppt säsong 4-bild. Foto: Netflix
2. Efterlängtade fortsättningen av tidernas bästa komediserie Arrested Development kommer ha sin premiär i maj, och samma sak gäller där: alla 14 avsnitten släpps samtidigt. Jag är _så_ pepp och _så_ orolig för att den inte ska hålla samma höga standard som de tre säsongerna innan.

4 kommentarer:

Danjel sa...

Jag känner mig riktigt pepp på Hemlock grove. Det ska bli riktigt kul att se min favvis Bill Skarsgård i något annat än tråkiga svenska produktioner.

Anna Thunman Sköld sa...

Jag har bara sett honom i I rymden finns inga känslor och i Simon och ekarna men han var suverän i bägge. Så jag är mycket förväntansfull, jag med.

Karin K sa...

Hurra för Arrested Development. Längtar så men är oxå nervös, högt ställda förväntningar infrias sällan...
Apropå inget, jag har slitit... men äntligen har jag kommit in i Supernatural!! Ni är ju så många som har hyllat den och jag har länge försökt komma in i den men har inte riktigt fattat hypen tills nu. 3e säsongen var den magiska gränsen. Nu vill jag bara sitta i soffan och plöja avsnitt!!!
Tack för bra tips.

Anna Thunman Sköld sa...

Vissa serier tar sitt tag att komma in i. Särskilt om de blivit hajpade, då förväntar man sig storhet från början. Och faktiskt: för det mesta börjar det sällan så bra. Utan det är när serien hittat sin identitet som det blir riktigt beroendeframkallande och sevärt. För mig kom det i säsong två men det är ju helt olika! Kul i alla fall ATT ögonblicket kom :) Hurra för det!