torsdag 31 januari 2013

Blast from the past: Ben Wyatt sexar till det med Dexter Morgan


Det var några år sen jag såg klart en av världens bästa serier, Six Feet Under, så om jag körde en reprisvända av den skulle jag antagligen upptäcka många skådisar som då inte var jättestora (precis som med de flesta lite äldre serier). Huffington Post gjorde mig exempelvis möcke häpen i dag:

Adam Scott som jag nu älskar som Ben Wyatt i Parks and Rec (och dessförinnan i suveräna Party Down) var en gång i tiden David Fishers loverboy i SFU. David Fisher som spelades av Michael C Hall som numera är synonym med seriemördaren Dexter (Morgan). Adam Scotts SFU-inhopp hade jag inget minne av ALLS! Det roliga är att han heter Ben där med...

Throwback Thursday galore!

UPPDATERAT 19.22: Twännen Tobias berättade att man också kan se Josh Radnor aka Ted i How I Met Your Mother som lik i en SFU-sekvens. Kul info!

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag kom inte heller ihåg att han var med i SFU! Köpte hela serien på DVD för att den kunde vara "bra att ha" och blev sugen på att se om nu.

Såg om Veronica Mars i somras och där var det verkligen parad av skådisar man sen sett i andra saker. Som Jessica Chastain och Nelsan Ellis. Och Adam Scott!

Anna Thunman Sköld sa...

Ååååh, jag MÅSTE se om Veronica Mars! Där har jag nåt jag ska göra mellan varven. För inte minns jag nån av dom du tog upp, särskilt inte Jessica Chastain som man nu ser i typ alla filmer :)

TACK, Maria!

nicklas sa...

Veronica mars är ju bara för bra :)
såg för övrigt filmen Hit&Run ... dä
r fanns ett annat kännt ansikte med. Vilken jag inte riktigt kunda koppla heller, men Ryan Hansen ... inte alls lik sig heh.

Anna Thunman Sköld sa...

:)