lördag 19 januari 2013

Hjälp mig hitta oväntat heta tv-karaktärer

Först ba: ew. Sen ba: mmm... Adam Driver för Esquire.
Hej, tv-gäng!
Jag tänkte göra ett inlägg där jag listar oväntat sexiga/heta/hunkiga tv-karaktärer. Heteronormativ som jag är kör jag på män. Ett klassexempel på snubbe som platsar:
Adam i Girls.
Jag har några till i bakhuvudet men vill gärna få er input också! Idén har jag för övrigt fått HÄRIFRÅN! Där finns också bra exempel men jag vill ha fler!

UPPDATERAT 21 JAN: Listan publiceras i slutet av veckan!

17 kommentarer:

Annie Roos sa...

Jisses, Adam alltså! Ser fram mot denna listan!

Lina sa...

David Hewlett är kanske inte så het till utseendet, men hans självgoda karaktär Rodney i Stargate Atlantis gör honom rätt het på ett konstigt sätt.

Annars har vi alltid Ben Browder som syns i Farscape, Joe Flanigan i Stargate Atlantis, Mikael Shanks i rollen som Daniel Jackson i SG-1som charmar en med sin smarthet. Och James Marsters som faktiskt är rätt så ful, men när han tar sig an rollen som Spik i Buffy bli han helt plötsligt jävligt het.

Anonym sa...

Min senaste crush är Eddie Redmayne som spelar Jack i The pillars of the earth,

Sen har jag några andra, bla Matt Bomer i White Collar (eller i vilken tv-serie han än är med i), Mcdreamy i Grey's, Gabriel Macht(dör lite) i Suits och Kit Harington i GOT

Amy sa...

Håller med om Adam, har har en slags sexig intensitet. Sen tänker jag på Nick och Schmidt i New Girl, men de är ju ganska så uttänkt charmigt anti-hunkiga så att man ska gilla dem ändå.
Sheldon Cooper... George i Grey's Anatomy... Dexter... Dominic Monaghan's karaktär i Lost... Michael Chiklis i The Shield...

Anna Thunman Sköld sa...

Tack för input, hörni! Anonym, du har med exempel som jag tycker ingår i VÄNTAT heta personer, vilket är en annan lista, men den kanske också kan bli av en dag :)

Jag är lite i valet och kvalet om jag bara ska ta med aktuella serier eller om även äldre grejer får vara med. I så fall är Michael Chiklis t ex ett bra exempel. Får fundera lite.

Diana sa...

Jag gilla han som spelar Tobey i Pretty Little Liars - allt han behövde göra va att slänga tröjan ;D haha

Anna Thunman Sköld sa...

Toby är ett mkt bra exempel, ja!

30-nånting sa...

Opie!!! (Med sitt fula skägg och feta hår så är han ändå het!)

Anna Thunman Sköld sa...

Så sant som det är sagt. Öht tycker jag Sons of Anarchy har en rad karlar som gått från att vara flottiga till flotta - i mina ögon ;)

Jessi sa...

Alltså, jag skulle ju lätt ligga med Walton Goggins. Han är inte snygg men fan vilken karisma karln har!

Anna Thunman Sköld sa...

Jessi: Yes!!!

Vonkis sa...

Jag måste slå ett slag för Bradley Whitford i The West Wing. Ja, det är en gammal serien men vad gör väl det när vi pratar om Josh Lyman?

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, han stod på min lista också! Han och House. På de gamla seriernas sida. Men jag ska imdba Bradley och hoppas att han har någon ny serie på g så att han går att använda :)

Micaela sa...

Jag säger Charlie i Lost. Alltså Dominic Monaghan's karaktär. Har alltid bara tyckt att han var söt. Men då tog jag mig tid att se alla sex säsonger av Lost för allra första gången i somras, så tycker jag plötsligt att han är ganska het nu ;)

Anna Thunman Sköld sa...

Ni är flera som säger honom, jag ser inte det ni ser :) Men kul att det är så.

B sa...

Nolan Ross i Revenge, mest pga. hans fyndiga oneliners som gör honom sjukt charmig!

Självklart Nick och Schmidt från New Girl! Älskar att Nick är bitter och att Schmidt är en riktig douche (men på ett charmigt sätt).

Gunnar i Nashville. Tyckte inte alls att han var snygg först (och brydde mig inte alls särskilt om honom), men han fick sex appeal när han helt plötsligt valde att vara med Hailey.

Oliver Queen är ju den uppenbara hunken i Arrow (och jag säger bara hubbahubba!). Däremot måste jag säga att Diggle har växt och blivit sjuuukt het! Dels pga. att hans abs inte heller går av för hackor och dels för att han är ju lite av Olivers samvete som talar honom till rätta när de behövs.

Och min sista oväntade hunk (som är mer söt egentligen) måste bli Huck från Scandal. Mest pga. att han egentligen är en riktig bad guy som blivit en good guy.

Anna Thunman Sköld sa...

Tack, B, för många bra namn! Flera där som slåss om att hamna på min lista!