tisdag 22 januari 2013

Vad jag tänkt se vecka 4

Woohoo!
Då jag var bortrest några dagar förra veckan ligger jag hopplöst efter. Jag har därför bestämt att jag väntar med The Carrie Diaries och ser det i ett sträck sen istället. Däremot kan inte vilda hästar hålla mig borta från Lost Girl. Den är så härligt snaskig!


Jag måste också slå ett slag för den udda fågel som är brittiska dramathrillern Utopia (Channel 4). Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, mer än att den är snygg och märklig och har den pinsammaste sexscenen hittills (pinsam som i hej, vi har extremt dåligt fyllesex). Lägg till det en tortyrscen som är v-i-d-r-i-g samt det faktum att allt kretsar kring en grafisk roman. Jag är djupt fascinerad och kommer utan tvekan fortsätta följa den. Misfits-fans kommer att känna igen en av huvudpersonerna dessutom: Curtis aka Nathan Stewart-Jarrett. HÄR är en recension som tycker som jag!

The Following, seriemördarserien med James Purefoy och Kevin Bacon var för övrigt mycket spännande - men får ett eget inlägg.

Nu över till veckans tv.
UPPDATERAT 23 JAN: The Taste - premiär!
The Following - premiär!
Girls
Kourtney & Kim Take Miami - premiär!
Californication
Lost Girl

Revenge
Bones
Cougar Town

Dual Survival
Justified

American Horror Story
- final
Nashville
Top Chef

Project Runway
- säsongspremiär
Ripper Street
Banshee

Face Off

Arrow
Utopia
Supernatural
The Vampire Diaries
Suits
Parks and Recreation

House (dvd)

I gammelteven/Playkanaler: 
Bored to Death - säsongspremiär (SVT1)
Top Model Sverige
- säsongspremiär (TV3)
Gengångare
(SVT Play)
Vetenskapens värld  (SVT2)
Allt faller (TV4)
På spåret
(SVT1)
Merlin  (SVT2)

2 kommentarer:

nicklas sa...

jag tyckte att Taste var rätt roligt att se ändå. lite annorlunda men ändå inte. Alltid en massa nekanden, men inte lixom total sågningar... dommarna känndes på nått sätt relativt seriösa.

Anna Thunman Sköld sa...

Den låg nog bara inte rätt i tiden för mig. Jag avskydde hela The Voice-upplägget. Jag håller mig till Top Chef och Masterchef :)