söndag 27 mars 2011

Kanalkrockarnas kanalkrock i kväll: Vad ska ni se?

Ingemar Stenmark, mästarnas mästare? Foto: Mårten Levin.
Herreminje! Nu har allt kanalerna fixat till vårens största stjärnsmäll. Krockarnas krock. Runt den viktiga 20-timmen i kväll är det premiär för inte mindre än FYRA storsatsningar samtidigt. Nya säsongen av Mästarnas mästare i SVT1 (Stenis!), svenska Bachelorette i TV3 (dubbelavsnitt), Peter Magnussons nya dramakomediserie Stockholm-Båstad i TV4 (älskade hans förra tv-serie Blomstertid) och så skedböjande Uri Gellers direktsända mentalistshow Fenomen i Kanal 5. Vad sjutton väljer man?

Eller snarare. I mitt hem blir det Mästarnas mästare. Resten får jag se via Play-kanaler. Fast faktum är att jag mest surar över att jag missar How I Met Your Mother i TV6, jag har haft det som ny söndagstradition att se efter The Amazing Race (som precis varit i Sverige). Men jaja, så får det bli. Ni då?Och sen kl. 22:30 är det premiär för komediserien Episodes i Kanal 5 - som jag blev väldigt förtjust i efter ett par avsnitt. Tack, Fjärrkontrollen, för påminnelsen = skrev det på din blogg.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Bara det faktum at Geller är involverad i någonting är tillräckligt för att jag skall låta bli att titta.

Erika Strand-Berglund sa...

Jag vet inte vad jag skulle göra utan din tv-blogg. Jag ska titta på din tv-blogg ikväll klockan åtta. SÅ mycket tycker jag om den.
Och Mästarnas mästare.

Erika sa...

Alltså, skippa "Stockholm-Båstad". Jag har sett första avsnittet och är inte imponerad.

Har sett två första "Bachelorette" också, och det var oväntat bra.

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: I hear ya!
Erika 1: *kärlek*
Erika 2: Jag får kolla på Bachelorette som mitt guilty pleasure i TV3 Play i morgon :)

Julia sa...

Hej, jag har för mig att du precis som jag är ett stort fan av Rob och Amber från Survivor och Amazing race, eller kommer jag ihåg helt fel nu? Har du sett deras ( några år gamla jag vet) realityserie Against all odds, och om du har det vet du var jag kan se den? Visste du förresten att de fick sitt andra barn Carina Rose den 10 December 2010? :) Tack för en bra blogg!

Anna Thunman Sköld sa...

Hej Julia! Bra minne du har! Jag gillade Rob & Amber supermkt i Amazing Race, missade dom totalt i Survivor. Och nope, har inte sett deras realityserie, blev lite nyfiken nu.
Finns att hitta här:

http://tv.blinkx.com/show/rob-and-amber-against-the-odds/fYJHwt-USs6Enb0n

Kollade som hastigast och avsnitt ett funkar iaf.

Tack för infon!

Julia sa...

Tack så mycket! Ska börja kolla direkt.

Anonym sa...

LÄTT VAL,, Brothers and sisters så klart, har inte sett det på länge,, uppehåll rätt länge?? // Jonas

andros sa...

För egen del slutade det med att jag tittade på Shameless på Canal+ Som jag helt hade glömt bort bland alla premiärer som började kl. 20:00.

Jag kastade även ett öga på Mästarnas mästare och Stockholm Båstad ibland.

Mattias sa...

Du som tv-fanatiker precis som mig borde ju verkligen skaffa dig en digitalbox med 2 tuners så du kan kika på en kanal o spela in på två andra.

Skulle inte kunna leva utan min box o behöver aldrig se serier live med slöseriminuter på reklam heller :)