torsdag 3 mars 2011

Christina Hendricks två nya gig


Christina Hendricks för Get a Life. Foto: Greg Williams
Yppiga fröken Hendricks har blivit Vivianne Westwoods ansikte utåt - för punkmormors nya smyckeslinje Get a life. Smyckena är gjorda av ädelmetallen palladium som jag aldrig hört talas om innan.

Hendricks ska också medverka i nästa säsong av Top Chef Masters. Hon och hennes man är gästdomare i ett avsnitt som har 60-talstema (of course). I den nya säsongen är den australiska mästerkocken Curtis Stone programledare. Just nu visar TV8 den andra säsongen där the Swedish chef, Marcus Samuelsson, är en av de sista kvarvarande kockarna. Se näst sista avsnittet på söndag kl 19:00.

Onsdag 6 april är det premiär i USA för säsong 3. *slurp*

* Kolla in Christina Hendricks okända Playboy-bilder.

UPPDATERAT 23:38: mastermag tipsar om att Christina även är rösten till tecknade Lois Lane, Stålmannens tjej ni vet.

6 kommentarer:

Erika Strand-Berglund sa...

I love Red. Love love love Red! Blev ännu kärare nu.

Peter sa...

Curtis Stone har jag lite svårt för.
Han gör bl.a ett ganska självbelåtet intryck i "Celebrity Apprentice"
Däremot positivt att en riktig kock ska vara programledare, istället för Kelly Choi eller den "sexiga roboten" Padma.

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, sexiga roboten Padma :) Roligt. Jag gillade Curtis när han var med i Masterchef Aus som gästdomare men jag har inte sett hans Celebrity Apprentice-stunt så... vi får väl se vad det blir utav detta.

Peter sa...

Har du missat "Celebrity Apprentice"?...Måste SE Anna!
Tänk Andrew Dice Clay, Dennis Rodman och Tom Green samsas med Piers Morgan, Sharon Osbourne och Joan Rivers(tyvärr inte alla i samma säsong).
Men upplägget är GULD för en populärkultursfantast.

Piers Morgan är GRYM...han känner ALLA(i England)...får gåshud fortfarande när han ringer upp Simon Cowell och begär donation.

Ska nog tanka ner den säsongen IGEN, så bra är det.

Peter sa...

Var även en av de första som skrev på Tom Colicchios blog om det horribla i att Dale åkte ut före t.ex Mike eller Tiffany i "Top Chef All Stars"
Språket blev sådär(inte nöjd), men retoriken funkade, och Tom fick sig en känga...:)
Men nu är det final på onsdag och då är det enligt "preview" så att varje deltagare ska gå "head to head" med respektive vinnare i varje säsong.

Mike Isabella STAL ett recept från Blais och vann en Quickfire på detta...nu får han möta "The Voltaggionator"(säsong 6)...blir inte svårare än så i Top Chef...:)

Anna Thunman Sköld sa...

Nu har jag sett ikapp Top Chef All Stars och kan kommentera: jättekul upplägg för finalen och jag kommer (förhoppningsvis) få skratta hånfullt när Mike slängs ut.

Jag hejar på Blais, tvåa Antonia, trea Carla.