onsdag 16 mars 2011

Face Off får en andra säsong

Conor i Syfys Face Off-reality, Foto: Syfy
Två sköna tv-nyheter i dag. Först att Fredrik Lindström ska göra en ännu en dialektserie för SVT. Det kommer bli tokbra. Sen fick jag nyss se att realitytävlingen Face Off, som jag hyllat mig blå om och där special effects-makeup-artister (världens längsta yrkesord?) tävlar mot varandra, får en andra säsong. HELL YEAH! Finalen av första säsongen går i kväll i USA. Jag har dock ingen klar favorit bland finalisterna.

*spoiler*

Det borde varit Conor, men efter hans mesande med Megan har jag tappat såååå mycket respekt för karln. Och don't get me started on Megan. Maken till etternerv får man ju leta efter. Grr.

7 kommentarer:

Danjel sa...

Äntligen mer Fredrik! Han är anledningen till att jag ser på På Spåret. Jag älskar att han kan nörda in sig på ett ämne och ha långa utläggningar om nästan vad som helst.

Sen vet jag inte om det där Fäjs Åff lockar mig. Kanske ska man ta och se minst ett avsnitt i alla fall.

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, Daniel, please do! Alltså se Face Off. Jag vet att jag är absurd i mitt dokusåpatittande men det här är åtminstone en där yrkeskunnande är en av grundpelarna - dessutom med så synbart resultat.

Och gällande Lindström så myser hela jag vid tanken på att han ska förnumsta sig i tv-rutan snart igen.

Anonym sa...

Helt fel vinnare!
Tate dominerade genom hela serien och att connor vinner är ju ett skämt

Peter sa...

Försöker följa så många reality-serier som möjligt där SKICKLIGHETEN spelar in(Team Blais!)...Bara "Kardashian"(Bruce) och "Snookie"(hon ÄR GULLIG!) får ett frikort från mig.
"Top Shot" och "America´s Next Great Restaurant" är BRA realityserier...TIPS!

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: Jag tycker nog att Conor var en värdig vinnare även om han var en stor mes privat. Han var varit konstant duktig. Men Gage var den som imponerade mest i slutuppgiften.

Peter: Shit, vilka intressanta tips. Det första där, Top Shot, kan jag till och med få min skjutglade man att glo på så hooray!

Peter sa...

Anna! Man behöver inte könsdiskriminera...Aftonbladet o Expressen blir så ledsna då..:)...
Tror även du kan ha ha roligt åt "Top Shot"..Jag skojar!....Våran gemensamma favorit Curtis Stone är en utav domarna i "America´s Next Great Restaurant"

Anna Thunman Sköld sa...

Nu har vi sett första avsnittet av Top Shot och min make är helt fast. Så det blir avsnitt två direkt. Jag tyckte att det var okej :)

Curtis! Ok, ska kolla det med, efter att Top Chef All Stars är klart.