onsdag 9 mars 2011

Ett hundliv för Supernatural-Jared

Jared och Mika. Foto: ADLR
Jag får för mig att Jensen Ackles och Jared Padalecki är riktigt sköna typer irl. Såna man vill hänga med liksom. Och när jag läser att Jared är ambassadör för hundräddarorganisationen A Dog's Life Rescue blir jag bara än mer övertygad. Och varm om hjärtat.

Se fler av Supernaturals goda gärningar HÄR!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är lite nyfiken på hur mycket av näst sista avsnittet av Supernatural som faktiskt har förankring i verkligheten (att det har varit en period där Padalecki och Ackles inte har pratat med varandra, att Ackles har en övervräkig trailer, att Mischa är typ puckad osv). Nu förstår jag ju att det är drivet till sin spets men något korn av sanning kanske det finns någonstans...

/jocke

Anna Thunman Sköld sa...

Hm... det måste jag kolla upp, Jocke. Ligger lite efter på Supernatural-fronten tyvärr. Lovar att återkomma med info dock! Ge mig några dagar bara.

Anonym sa...

Det var väl typ ingenting av det i the French Mistake som stämmer överens med verkligheten :) JP bor inte i ett stort vräkigt hus och det va inte JAs trailer heller. Sen att de inte pratar med varandra va bara ett skämt eftersom det tydligen är rätt vanligt att det är så i Hollywood, de är ju bästa vänner på riktigt. Det är nog därför de kunde skoja om såna saker :)