lördag 26 mars 2011

Sexigaste sitcom-killarna

Jag föredrar Jason MED kläder. Men drinken ser god ut.

Young, dumb and full of cum. Reid Ewing is all for da ladies.

Jack Davenport is smokin' hot!
I rättvisans namn kände jag att det behövdes en manlig dito på sexigaste sitcom-tjejerna jag lade ut för en vecka sen. Efter att ha funderat och funderat (tänk professor Balthazar) så kom jag fram till följande:

* Det är inte jättegott om sexiga komedikillar jämfört med i drama- eller ungdomsserier. I sistnämnda dräller det ju av hunkiga hunks.
* Det ligger uppenbarligen en viss sanning i att en kul kille automatiskt blir lite snyggare. Bara väldigt lite i en del fall, men ändå.

'Nuff said. Här är min lista. Det finns ingen placering, utan de är likvärdiga... typ.

* Jason Segel i How I Met Your Mother
Han blir bara rundare för varje säsong, men by George vad jag smälter för den där karln. Och har gjort sen Freaks & Geeks-tiden.

* Danny Masterson i That '70s Show
Den givna hunken i That '70s Show är givetvis Ashton Kutcher i rollen som Kelso men han spelar så dum att sexigheten rinner av honom. Istället är jag helt för Hyde, spelad av Danny Masterson. Sarkastisk, laid-back och med bra musiksmak.

*Ashton Kutcher i That '70s Show
Äh, vem lurar jag, Kutcher är sex on legs.

* Reid Ewing i Modern Family
Reid är den nye Ashton Kutcher. Spelar en Kelso-liknande roll i Modern Family som inkluderar svagheten för äldre pumor.

*Jason Lee i My Name is Earl
Jason fick trailertrash att se bättre ut än på länge. Han passade bra i snorbroms också. Och rutiga skjortor är aldrig fel.

*Jack Davenport i Coupling
Först var han urhet och opålitlig som Miles i Livet kan börja och sen blev han något mognare och mycket roligare - fast fortfarande lika het - i Coupling. Bra serie för övrigt, som lärde mig betydelsen av att ha en porn buddy om du är singel. Alltså en bra vän som kommer hem till dig om du förolyckas och rensar bort allt du inte vill att din mamma och pappa ska hitta.

*Barry Watson i Samantha Who?
Jag var verkligen förtjust i honom i kortlivade tv-serien What about Brian (Kanal 5 visade den). Och gladdes över att se honom i Samantha. Men vad hände efter det? Ett par småroller i tv-filmer och nåt gästinhopp i tv-serie gör ju ingen rik. Är det hans otäcka sjukdom som blossat upp igen?

Jaha, det var alla jag kunde komma på. Observera att jag bara tog sitcoms och inga dramedys - i så fall hade listan blivit större (och sexigare).

Inga kommentarer: