tisdag 3 september 2013

Vad jag tänkt se vecka 36Gaaah, nationalhelgen Labor Day i USA har stoppat upp det fina flödet av måndagsserier. Jag får ingen Ray Donovan och ingen Dexter den här veckan. Buhu. Men istället får jag glädjas över ny säsong av It's Always Sunny in Philadelphia (FXX) och på söndag (fredag i USA) visas roasten av James Franco i Comedy Central. Den verkar minst sagt lovande!
För fler amerikanska höstpremiärer kolla HÄR!

Veckans tv-serier:
It's Always Sunny in Philadelphia - säsongspremiär! Jag har saknat The Gang!
Low Winter Sun - nääääeeej.
Breaking Bad
- denna smarta vändning! Men jag märker att jag börjar mentalt säga hej då för jag är inte lika engagerad som jag varit de tidigare säsongerna. 
Face Off -
min favorit är "veteranen" Alana!
America's Next Top Model -
kan ff inte komma över de dåliga blonderingarna.
The Amazing Race Canada -
måste åka dit. Måste. Åka. Dit.
Capture -
*spoiler* Limelaget trodde sig vara såna duktiga strateger men... man fattade ju att det skulle bita dom i syskonrumpan. And it did! *spoiler* 
Top Chef Masters -
Top Chef Masters är den mysigaste mattävlingen, helt klart.
Suits -
till min stora glädje har de senaste avsnitten varit det Suits som jag älskade från början. Donna och Rachel har bägge fått visa sin kompetens istället för att fnissa över karlar.
Project Runway - v
ad händer, Bradon? Du är ju min favorit!
Ink Master -
Joey!
The Bridge
- måste se ikapp!  
Australia's Next Top Model - *spoiler* Jaha, nu när gnäll-Ashley skickats hem lägger jag väl mina ägg i Abbies korg då... *spoiler*
 Siberia - då och då blommar små Lost-känslor upp när jag ser denna. Men den saknar kvalitén Lost hade.
Britain and Ireland's Next Top Model -  Lauren FTW.
Masterchef US - *spoiler* Jag har svårt att välja favorit. Jessie, Luca eller Natasha? Jag gillar inte sistnämnda som person särskilt mycket, men hon kan uppenbarligen laga mat. *spoiler*
Keeping Up with the Kardashians
- finns det någon annan familj som skulle "reenacta" sina föräldrars sexvideo? Skulle inte tro det...
House (dvd) - säsong 7.
Stargate Atlantis (Netflix) - säsong 4. Jag är lite chockad över hur de bara tar livet av vissa som man/jag trott skulle hänga med serien ut.
Archer (Netflix)
- säsong 4. 
Copper (Netflix) - säsong 2, men jag har inte börjat se. Än.  
Million Dollar Listing New York (streaming på nätet) - är nu inne på säsong två. Jag är _helt_ fascinerad över både Ryan och Fredrik. Deras driv och besatthet. Sen att Michael inte längre är med är föga överraskande. Han framställdes/framställde sig själv på ett otroligt osjälvständigt och töntigt sätt. Ersättaren Luis är dock ingen lysande stjärna i mina ögon. Han når inte upp till Ryans och Fredriks nivå av "sharkness".
Naked and Afraid (streaming på nätet) - säsong 1. Min gode twän Thyrell (ja, precis som i Game of Thrones) tipsade om denna när den började i Discovery i juni, men min man trodde det var en annan serie som han redan sett och avpolletterat som "hippieflum". Så vi kollade aldrig upp den då. Men maken hade fel. Så nu har vi börjat titta och det måste vara _världens_ märkligaste premiss: en naken man och en naken kvinna, som aldrig träffats förut, sätts ner i en avlägsen djungel någonstans på jordklotet. Sen ska de överleva tillsammans i 21 dagar. Inga prispengar står på spel, inga fina bilar. Bara överlevnad för sakens skull. Cray-cray! Men bra tv.

I gammelteven/Playkanaler:
Intresseklubben - säsongspremiär! (SVT1, lördag 21.00) - jag är mycket förtjust i denna försvenskade QI-version. 
The Roast of James Franco (Comedy Central, söndag 21.45) - efter att ha sett massa videosnuttar och läst om skämten MÅSTE jag faktiskt se roasten. Mest pepp på Aziz Ansari!
Broadchurch - en brittisk lagomserie, att ha eller mista  (TV4)

8 kommentarer:

NicklasBoman sa...

Äntligen har de fått in lite nytt blod i Roastarna.... tycker vissa andra bara drar repriser på skämt de gjort vid andra.
Men det ser ju välidgt lovande ut.

kjejon1 sa...

Roasten av Franco rekommenderas varmt, Bill Hader!!!

Anna Thunman Sköld sa...

Ska bli så sköj att se!

kjejon1 sa...

Skippa tråkiga Broadchurch, det blir inte bättre. David Tennant är helt malplacerad. Jag kommer att kolla på Discovery Channel och Dynamo:Magician Impossible i stället. En helt makalös gatumagiker.

Anna Thunman Sköld sa...

Jag blev lite färdig med gatumagiker efter att ha sett filmen The Great Burt Wonderstone :)

kjejon1 sa...

Är egentligen inte speciellt intresserad av ämnet i vanliga fall men Steven Frayne, som är hans riktiga namn, är verkligen speciell. Svårt att sätta namn på det, han verkar ha "det".

Jeanette sa...

Håller med om Million Dollar Listing, är också helt fascinerad. Det är ren och skär underhållning på bästa nivå, Fredrik är helt fantastisk. Och Luis som aldrig lär sig att hålla en låg, professionell profil. Men jag börjar undra om Ryan och Fredrik egentligen spelar ovänner, de är ju båda f d skådisar...

Anna Thunman Sköld sa...

kjejon: Okej!

Jeanette: Säkert är det en hel del skådespel involverat, de är proffs. Både på att bearbeta kunder och oss tittare. Jag hoppas verkligen att det blir en säsong tre! Har du sett något av Los Angeles-versionen? Jag får för mig att den inte är alls lika bra. Men det kanske beror på att jag älskar New York så mycket.