måndag 30 september 2013

Breaking Bad-finalen *spoilerfri*

Mer behöver inte sägas. SÅ HÄR SKA EN SERIEFINAL SE UT. Plus att skaparen Vince Gilligan aldrig släppte målet ur sikte, som vissa andra [läs Dexter]. Han hade koll på mellanpartier såväl som avsked. Gott så. Jag är ledsen över att Breaking Bad nu är slut, för bra tv är bra tv, men jag är samtidigt _så_ nöjd och tacksam för de fem kanonsäsonger jag fått. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre upplösning. Snyggt. Värdigt. Avslut. Boom!

3 kommentarer:

Sevrin sa...

Så snyggt. Så otroligt jävla bra. Jag kunde inte ha önskat mer från världens bästa serie. Fällde tårar när jag insåg att det här var det sista.

Tänkte att du skulle tycka om denna Anna. Spoiler alert förresten till de som inte har sett avsnittet än.

http://www.youtube.com/watch?v=DqmCjPkopfA

Anonym sa...

Jag var så spänd inför finalavsnittet, inte för att jag var orolig över att serien skulle få ett hemskt dåligt slut, utan för att jag kände på mig att jag hade nästan en timme TV-magi framför mig som jag vissteatt jag skulle bli berörd.

Det blev jag också. Så bra. Senaste gången jag kände så inför ett finalavsnitt var sista avsnittet av Six Feet Under.

/S

Anna Thunman Sköld sa...

Sevrin: Jag blev lycklig av slutet, för att det blev så värdigt! Och hahaha, tack för klippet - jag tror många vill göra detsamma ;)

S: Ja, herregu, SFU-slutet, som jag grinat till det. Ibland kan jag leta upp det på YouTube och bara böla. Så snyggt med låten där också. Mycket exemplariskt - VÄLUTTÄNKT - slut.