söndag 22 september 2013

Ovilliga Emmy-tippningar

Redo att servera en saftig Emmygala? Foto: CBS
1. Jag är så satans förkyld så hälften vore nog.
2. Jag är opepp på Emmygalan då jag tycker att den glömmer viktiga serier och skådespelare, samtidigt som jag är ganska emot det här att jämföra fantastiska tv-serier/-filmer och det ska behövas finnas förlorare när det gäller en sån kvalitet. För mig som tv-serie-älskare blir det som att behöva välja mellan sina barn. Vem älskar jag mest - Walt eller Francis?
3. Jag tippar alltid fel.

Så nu vet ni. I fotot här nedan ser ni mina tippningar. Själva "valsedeln" har jag tagit från Buzzfeed. Skriv ut egna, vetja. Som jag förstått det sänder ingen svensk tv-kanal galan som går i natt på CBS i USA. Värd är Neil Patrick Harris, vilket jag tror betyder att galan blir riktigt kul att se i alla fall. Jag ska streama den i möra.

Nota bene. Det som är svårtytt i skarven mellan sidan ett och två är "supporting actor in miniseries or movie" och "supporting actress in miniseries or movie". Det som är i rött är Buzzfeeds egna gissningar. Mina är de ikryssade alternativen.
4 kommentarer:

Sam sa...

Vet du var/om den tv-sänds? Hittar inget i tablåerna, inte ens på Star.

Anna Thunman Sköld sa...

Som jag skrev verkar det inte som om någon svensk tv-kanal visar den. Men den lär ju finnas att ladda eller strömma i morgon. Kanske finns det nån livestrea, också i natt.

Sam sa...

Hoppsan, missade det, trots att jag läste. Tack, får väl också vänta till i möra.

Anna Thunman Sköld sa...

Jag ser den nu, via CBS.com - jag har ett sånt där tillägg som gör det möjligt. Mediahint till Firefox! Hola till Chrome.