onsdag 7 september 2011

Därför är jag pepp på Eddie Murphy som OscarvärdHar ni inte kollat in Eddie Murphys standupshower Delirious och Raw m-å-s-t-e ni göra det. Raw är min personliga favorit, har sett den massvis med gånger. Klippet här ovan är från Raw. Både min mamma och jag brukar skratta så vi gråter när vi ser det. "We got McDonalds!"

Om dagens Eddie M lyckas ta fram lite grann av Eddie från då - och avhåller sig från att göra massa gubbar (som i filmerna där alla roller typ spelas av honom) - ja, då kan det bli det en lysande Oscarföreställning! 26 februari är det dags.


HÄR är nyheten om Eddie och Oscarvärdskapet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får be för att han får ett bättre manus än det som gjorde stackars James Franco till ett sånt åtlöje senast. Tyckte personligen inte att han var alls dålig. Men manuset, ojojoj vad det stank - fattar inte varför han inte övergav det och började typ freebasa. /Samuel

Anna Thunman Sköld sa...

Eddie ska vara med i hela processen så jag tror att det kan bli bra. Förra året var en katastrof. *rys*
Man = jag vill ha värdar med erfarenhet och råg i ryggen. Inga ungtuppar :)

Anonym sa...

Bra sagt. Håller med om det där med erfarenhet. Viktigast är att Filip o Fredrik håller sig undan. Var tvungen att gå över till stream senast. /Samuel

Anna Thunman Sköld sa...

Ja! Inga kommentatorer alls tack. Klarar mig så bra ändå.

Peter sa...

Vill egentligen ha en aspackad Ricky Gervais till alla galor...han verkar skita i alla korrektheter...men,men lite uttjatat kanske?

Louie CK tillåter inget dåligt, han är för rolig/smart för det.

Om ni har missat Steven Wright...ja,googla/youtuba då genast..
Han hade varit...udda som host