torsdag 15 september 2011

Recension: Ringer

Sarah Michelle Gellar.
Tyvärr, Sarah Michelle Gellar, tyckte jag att premiären av din nya tv-serie var ungefär hur usel som helst. Jag hade förvisso väldigt höga förväntningar, men det ska man ha. Du valde ju ändå Ringer att bli din comeback till tv. Så då trodde jag att du verkligen valt med omsorg. Men summan av kardemumman är att utförandet får IG. Allt från e-x-t-r-e-m-t lökiga båtscenen som alla bloggat om till hur du själv var som skådis. Det dög helt enkelt inte. Hade det inte varit för att det var du, Sarah Michelle Gellar, hade jag förmodligen stängt av redan efter en kvart. Men nu såg jag klart avsnittet och känner mig sjukt tveksam till att se nästa. För det finns mycket annat att titta på. Bara så du vet. Jag vill inte vara så här neggig men jag är besviken. Väldigt besviken.


Läs HÄR vad Weird Science-Kjell tyckte!
Läs HÄR vad Tittar på tv-Ida tyckte!

16 kommentarer:

DJ sa...

Har inte själv sett den men litar på ditt omdöme Thunman.
Jag var rädd för detta, att det var ett dåligt val av show att göra comeback till.

David sa...

Väldigt rolig intervju med Alexander Skarsgård: http://www.youtube.com/watch?v=MimrJZk3yvk spana in!

Vonkis sa...

NEJ! Vad ledsen jag blir. Håller ju tummarna för att SMG ska få göra något riktigt bra igen.

Anonym sa...

Ärligt talat, jag tycker den var helt okej. Anna, den här kommentaren från din rescension tror jag är grunden till varför du inte gillade det: "Hade det inte varit för att det var du, Sarah Michelle Gellar, hade jag förmodligen stängt av redan efter en kvart." För det var ju verkligen inte Buffy i den här serien. Inga kvicka repliker och kung-fu sparkar. Vilken skådis-brutta som helst hade kunnat göra den här rollen, men när det nu är Sarah M Gellar, så tror jag att det ger lite missvisande vibbar. Men handlingen var kul och det känns som att den kan spåra ur och bli galet rolig väldigt snabbt.

Anna P sa...

Neeej! Säg inte så! Jag ville ju att den skulle vara jättebra!

Granloholm Studios sa...

Njaä, lite besviken kanske men ser ändå fram emot avsnitt 2.
/TobbeS

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: Jag tror säkert att jag blir mer påverkad för att det är "Buffy" men jag hade ändå förväntat mig bättre kvalitet på hela grejen.

Sen ska jag väl göra som jag alltid gör: ge den tre avsnitt och avgöra då. Men jag blev ytterligt besviken, det blev jag. Och båtscenen kommer jaga mig i mina mardrömmar :)

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, David, helt underbar - jag bloggar ut right now!

Mikaela sa...

Det var ju såna 80-tals vibbar, Sydney Sheldon typ. Men det hade ju kunnat funka om det var snyggt gjort, men det var ju så jävla taffligt. Synd!

Anna Thunman Sköld sa...

Spot on, Mikaela! Men det kanske tar sig? *skrev hon hoppfullt*

Veronica sa...

Ja båtscenen var verkligen super-b, men jag tror man kommer växa in i serien, var inte så impad av t.ex Buffy, Bones osv. som serier heller när jag började titta på dem, sedan fastnar man ändå och helt plötsligt är de så bra och man överser med vissa pinsamheter och tok-älskar andra delar. Tänker fotsätta titta på nästa avsnitt.

smurfd sa...

Kan bara, tyvärr, hålla med alla föregående talare.
Men hoppas innerligt att det skall ordna upp sig något framöver. Det är ju som sagt trots allt "Buffy" vi pratar om... lite roligt dock, i en av scenerna där hon frågar efter en person, tyckte jag hon sa "where is Xander" men det var ett annat namn :)

Peter sa...

Jo TV.com är väl inne på samma spår.

"Also, why cast Sarah Michelle Gellar and then not have her be witty? Imagine if Buffy didn't say much and just walked around looking stiff and scared. Now you don't have to imagine, there's a whole show about it."

TV.com har f.ö recenserat de flesta nya höstserier.

http://www.tv.com/news/the-tv-com-staff-takes-on-the-new-fall-shows-26665/

Anna Thunman Sköld sa...

Ouch! Men kul skrivet. Tack för länken också!

Anonym sa...

ja tycker den var tafflig och flummigt, the ringer, som om att manusförfattarn eller skaparen har så mycket att berätta och som han/dom vill få ut i första avsnittet för att tittarna ska bli hooked. men istället så blir det korvsoppa men de blir lite flummigt helt enkelt. Sen håller jag med om att båt scenen var så vidrig gjord att man blir mörkrädd.

Sen är jag inbiten buffy fantast de den absolut bästa serien som funnits och jag har aldrig sett Gellar i någon annan roll (har väl typ sett trailern till scoby-doo) så man är van att hon skall snacka mer.

Men ändå så har jag lite hopp och serien kan bli bra sålänge dom får ordning på den så den inte space-ar ut helt. Och jag är ändå lite nyfiken på handlingen och jag vill alltid ge serierna ett par tre avsnitt innan jag dissar helt. //Sarah

Anna Thunman Sköld sa...

Absolut ska man ge den ett par avsnitt till. Men jag blev besviken, hade trott på något mer omedelbart bra. Vi får hålla tummarna!