lördag 17 september 2011

Chloe King hade bara ett liv... och lite andra nyheter

"Oops, jag sumpade visst åtta liv här."

Snart som miniserie.
I går rapporterade bland andra Seriedrottningen att den amerikanska tv-kanalen ABC beslutat lägga ner The Nine Lives of Chloe King efter bara tio avsnitt. Jag kan inte påstå att jag är förvånad eller ens ledsen. Men lite surt är det att man inte får veta hur det gick efter den kolossala klipphängaren som avslutade säsongen. ABC passade även på att lägga ner komediserien State of Georgia - som jag inte vet ett skit om - och förlänga nya serien The Lying Game (som jag måste se ikapp) med tio avsnitt.

Och på tal om att förlänga... [radioövergång] så ska Bones först visa sex avsnitt med start den 3 november och sen ytterligare sju till våren, men som om det inte räckte finns tydligen fyra avsnitt till som kan visas fristående som en miniserie när andan faller på. Som det verkar nu ska dessa fyra sändas nästa sommare men inget är klart än. Stay tuned. Allt detta pusslande med avsnitt hit och dit beror som bekant på att Emily Deschanel är gravid irl och ska vara mammaledig.

3 kommentarer:

lisa sa...

Hej Thunman!
Är ny här!

Hoppas du skriver mycket om följande serier som jag följer slaviskt :)

Boarwalk Empire
Rules of Engagment
Louie
Suits
Californication

Puss på dig

Lovisa sa...

Åh, hade missat att "The Lying Game" blev förnyad! Den har blivit mitt halvpinsamma nöje i sommar...tittar på varenda avsnitt men skriker det inte direkt från taken! ;)

Anna Thunman Sköld sa...

Lisa: Jag kan garantera att jag skriver något om alla utom Rules of Engagement som jag inte gillar. Sorry, man kan inte älska allt... men de andra är favoriter hos mig med.

Lovisa: Kul att kunna glädja dig med några fler avsnitt då... det verkar som om The Lying Game är det här årets Pretty Little Liars (guilty pleasure-tittandet alltså). Måste få in den i mitt späckade tv-schema. På något sätt.