tisdag 13 september 2011

Värsta CW-premiärveckan

Sarah Michelle Gellar i Ringer. Foto: CW
Vilken värstingvecka för amerikanska tv-kanalen CW! I kväll är det premiär för Sarah Michelle Gellars återkomst till tv i Ringer. Det är också säsongsstart för 90210. Sen i morgon börjar H8R där kändisar möter sina häcklare. Och - inte att förglömma - America's Next Top Model All Stars! HÄR kan du läsa allt jag skrivit om ANTMAS tidigare! Slutligen på torsdag får vi äntligen återse The Vampire Diaries och sprillans nya häxserien The Secret Circle. Wihaa!

De enda två serierna som saknas (för mig) är Supernatural (23 september) och Hart of Dixie (26 september). Vilken CW-serie ser ni mest fram emot?

8 kommentarer:

Gus sa...

Fortsättningen på Nikita!

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, givetvis en av de serier jag inte nämnt ;)

Sara sa...

Jag ser fram emot Hart of Dixie, verkar lite gilmore girls-härligt på något vis. Sen är jag självklart pepp på Vampire diaries!

Allie sa...

Haha när jag såg det där kortet på Sarah Michelle Gellar så kunde inte jag låta bli att tänka på Family guy och Peters "The sideboob hour" eller vad den nu hette när han hade PTV!

Moa sa...

Inte för att det har med detta att göra, men är nyfiken på vad du tycker om säsongsavslutningen på True Blood?

Anna Thunman Sköld sa...

Sara: Ja, visst har den något GG-aktigt över sig? Jag hoppas det inte bara var känslan i trailern utan att hela serien är sån.

Allie: Hur har jag kunnat missa det avsnittet? Tycker alltid att jag ser avsnitt av Family Guy som jag redan sett. Men just det har jag tydligen missat.

Moa: Jag var inte alls förtjust faktiskt. Tyckte det var småljummet trots all ond bråd död. Det har inte varit som de andra omgångarna när man knappt kunnat hålla sig till nästa säsong. Nu är det mer jaha, det var det. Next! Vad tyckte du?

Anna sa...

Såg precis Ringer-piloten och måste säga att jag är helt såld. Mycket, mycket bra. Jag är lite rädd att det någonstans kanske kommer att bli en smula rörigt på vägen dock. Å andra sidan sägs det att vi kommer att få svar på alla frågor som ploppar upp, så jag har gott hopp :)

Anna Thunman Sköld sa...

Kul! Jag ska se den senare i dag, så nu blir jag extra peppad!