torsdag 15 september 2011

TV3 gör ännu ett svenskt Top ModelJag har bara väntat på att TV3 skulle göra slag i saken igen. Sverige vimlar ju av löjligt snygga tjejer! Sen har inte produktionen av de tidigare säsongerna varit särskilt välgjorda. Jag fattar inte att det alltid ska vara så svårt att "härma" amerikanska produktioner utan att det blir kackigt? Men hoppas, hoppas att det blir rätt nu för enligt Resume.se ska Izabella Scorupco vara programledare tillsammans med stjärnstylisten Jonas Hallberg. Och jag avgudar Izabella Scorupco. Bara så ni vet.

Svenska Top Model är redan under inspelning och ska sändas till våren i TV3.


* Videon ovan är det snyggaste du nånsin kommer att få se Izabella.

7 kommentarer:

Amy sa...

Jag ser fram emot det men gillade inte Hallbergs kommentar om att "knubbiga inte har ngn plats där". Man kan ju hoppas att han var felciterad.

Anna P sa...

Kul! Jag gillar också Scorupco och tyckte Mini Andén var rätt menläs som programledare. Fast jag är lite avundsjuk på att hon fick tumla runt i sänghalmen med Jason Statham i filmen "The Mechanic". ;-)

Anna P sa...

Menlös.

Anna Thunman Sköld sa...

Amy: Jag tror nog att Jonas var rättciterad. I hans värld ser modeller ut på ett visst sätt. Och efter att ha sett lite grann på den där dokun om honom är jag övertygad om att han kan säga exakt vad som helst. Min vän Fogis, skrev förundrat om honom på TVplanetens tv-blogg en gång:

http://tvbloggen.tvplaneten.se/2011/05/04/superstylisten-jonas-ar-superharlig/

Anna P: Åh, du såg också Mini i The Mechanic - me too! Hon var ju helt ok! Hon har synts i en hel del småroller nu på senaste. Ny karriär på g verkar det som.

Andersson sa...

Du som gillar dokusåpor/reality-TV borde ju förövrigt spana in nya serien Whisker Wars. En serie som handlar om män som tävlar i att odla skägg på bästa sätt. Än så länge har den all den skruvade mentalitet som Amerikat har att erbjuda och dessutom stört imponerande skägg!
Går på CFI om det hjälper nåt.

Anna Thunman Sköld sa...

Andersson: Jag som gillar dokusåpor OCH skägg :) Jag har läst om den här serien men glömt bort den. Men jag känner att jag måste kolla. Tror min man också kan finna den underhållande (och kanske inspirerande, vilket jag hoppas slippa iofs). Tack!

Peter sa...

Mini A var även ubersexig spion i "Chuck"...
"Chuck" behöver man inte intellektualisera över för mkt, serien är bara rätt dj-vla underhållande....nog så ibland.