fredag 16 september 2011

Snabbrecenserat: The Secret Circle, Up All Night, H8R, America's Next Top Model All Stars

Drama queens i ANTM All Stars.

Snooki försöker stoppa hatet med hjälp av en inlagd gurka.
H8R: Det går alltså ut på att kändisar får konfrontera folk som säger sig hata dom. Det kan kännas aktuellt i dessa näthatardagar. I första avsnittet - som leds av Mario Lopez- får Snooki från Jersey Shore och Jake Pavelka från The Bachelor möta två av sina hatare. Utan att avslöja för mycket kan jag snabbt konstatera att Snooki har definitivt mer lycka med sitt försök än Jake. H8R är superamerikanskt och det finns gott om skämskuddesekvenser men kan vara kul att se om det är rätt kändis. Jag kan tänka mig att se avsnitten med Kim Kardashian, Eva Longoria och Janice Dickinson. Dock inget måste.

The Secret Circle: Jag har läst böckerna om unga häxan Cassie (Britt Robertson) och visste att saker och ting skulle vara annorlunda i serien. Och så var det. Men jag gillade det ändå. Trots att de halverat cirkeldeltagarna, dödat Cassies morsa och fifflat med bad guyen. Helt klart en klassisk CW-ungdomsserie som jag kommer att följa slaviskt. Seriedrottningen var inte lika impad. Läs hennes recension HÄR!

Up All Night: Komediserie om det nyblivna föräldraskapets våndor. Med Will Arnett och Christina Applegate. Gillar dom bägge men tyvärr kände jag ingen överdriven kärlek för premiäravsnittet. Det var inte dåligt men... lite andefattigt. Präktigt liksom. Dessutom hade jag oerhört svårt för hela premissen med Applegates jobbiga oförstående programledarchef (Maya Rudolph). Det behövs inte skruvas, bebisgrejen i sig har all igenkänningshumor man behöver. Anyho. Jag kommer inte att fortsätta kolla på Up All Night.

America's Next Top Model All Stars: Let the crazy begin! Tyra Banks gör klart från början att man i första hand inte är ute efter nästa toppmodell utan efter en stark (tv)-personlighet. Och det är väl tur det då flera av deltagarna är lastgamla (när det kommer till modellindustrin) och/eller lite för excentriska för att funka som supermodeller. Men oj, så kul att få se dom alla igen! Det var inte så mycket drama i premiäravsnittet men tendenserna finns där... klorna bara väntar på att få komma fram. Sen var ju Nigel Barker precis hur snygg som helst med mer hår på knoppen! Ja, givetvis kommer jag följa detta spektakel.

Nu: The Vampire Diaries <3

12 kommentarer:

Alle sa...

the secret circle var ritkgit bra

Anonym sa...

TobbeS gillar The Secret Cirkle

Anonym sa...

Någon svensk kanal som visar Emmygalan på söndag?

Anna Thunman Sköld sa...

Hurra! Ni tycker som jag! Ser verkligen fram emot nästa avsnitt.

Anonym: Ja, kabelkanalen Starz, de börjar 01:00 natten till måndag med röda mattan och sen börjar själva galan kl 02:00.

Anonym sa...

Ah! Den har jag, har t.o.m för mig att jag såg den där förra året.

Kanske ska ha någon gissningstävling på bloggen på vinnarna? De flesta amerikanska nöjessidorna på nätet har ju haft lite "tycker ska vinna" vs "kommer att vinna" senaste veckan.

Sarah sa...

ÄLSKADE premiären av TVD!!!

Tycker också om TSC, har ju läst böckerna precis som dig! Ska skriva ett inlägg om avsnittet snart :D

Emma B. sa...

Jag är en trogen bokälskare av både TVD och TSC, och - likt TVD - blev övergången till TV lyckat. Ändringarna stör mig ingenting, eftersom man då inte kan klaga lika mycket på förändringarna senare.

Vad gäller ANTM... så håller jag med dig. En del är lite för gamla vid det här laget för en modellkarriär. Men helt klart kul att se alla igen! De har ju inte förändrats alls ;D Jag tror att detta kan bli en av de mest epic säsongerna! Priset är ju bättre än någonsin, gästerna fler och kändare och utmaningarna mycket svårare.

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: Jag gör en sån där "jag gissar Emmy-vinnarna" i morgon!

Sarah och Emma: Kul med andra som läst böckerna! Och fint att ni gillar TSC precis som jag. Kan bli en favorit!

Peter sa...

Och appropå INGET igen så är "Terms of Endearment" en bra film....men musiken är oxo klassisk
http://www.youtube.com/watch?v=YnxfDuxaRzA...
Detta håller ej...jag startar en egen blogg istället...Den ska heta...Leif...va?

Vonkis sa...

Har precis sett första avsnittet av The Vampire Diaries, ska bli kul att se vad som händer med "Simon Camden" framöver.

Anneli sa...

Jag var inte överförtjust i TSC direkt, men tänker ge det några avsnitt. En del av mig önskar att skådisarna var typ 5 år äldre. Jag vet att många anser att det är nästintill en dödssynd att låta äldre skådespelare spela 16-åringar, men jag tycker ärligt talat att det är väldigt få ungdomar i den åldern som kan agera trovärdigt. Och nu känner jag mig genast som en tant. :p

Anna Thunman Sköld sa...

Peter: Leif är ett toppennamn på en blogg :D

Vonkis: Ja, jag kände knappt igen honom!

Anneli: Det är okej att känna sig tantig :) Jag kan hålla med om att oerfarenheten hos en 15-16-åring kan gå rätt igenom rutan men jag tycker nog att just amerikanska tonåringar generellt funkar bra som skådisar.