fredag 17 juni 2011

Time-intervju med Louis CK

Foto: FX
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,2078110,00.html

Jag är grymt impad av att Louis CK gör i stort sett allt själv vad det gäller hans serie. Fan, vad cool han är! Och jag älskar hans gästspel i Parks and Recreation, som jag äntligen börjat se! Andra säsongen av Louie startar för övrigt 23 juni i USA. Nästa vecka alltså.

8 kommentarer:

Linus sa...

Thunman, jag skall se det första avsnittet (säsong1) idag och se om det är något att ha. Du brukar tips om bra serier (bästa är den där specialeffekt serien)

kram

linus sa...

Okej, nu har jag sett avsnitt 1 och jag skrattede så att det kom tårar! Fy fan vilken skön serie. Kan du tips på fler serier som har en sådan humor?

Anna Thunman Sköld sa...

Gött att du gillade Louie. Jag skulle rekommendera just Parks & Recreation och It's Always Sunny in Philadelphia. Sistnämnda är mindre pk än förstnämnda.

Veronica sa...

Hej där!
Har just plöjt igenom de två säsongerna av "The Colony". Vad bra de var, så spännande att se och allmänbildande på köpet! Synd att det inte verkar komma några fler säsonger. Nu är jag på g att se Top Shot....

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, vad kul, Veronica! Då ligger du före mig, jag har säsong två kvar av Colony, väntar på att min man ska vilja se med mig. Men Top Shot har jag sett allt av och du har mycket bra framför dig, fast av en helt annan sort än The Colony då. Ska bli intressant att höra sen vilka som blir dina favoriter :)

Anonym sa...

Louis C.K. är ju otroligt skön och så härligt bitter. Är faktiskt halvvägs genom Louie nu och det jag sett hittills är ju guld. Men ska man ha serier med samma humor som denna är det väl Curb your enthusiasm eller någon av Gervais & Merchants serier som kommer närmast (förvisso inga nyheter kanske). Tycker också att serier som Curb och nu Louie spelar i en helt annan liga än resten som produceras just nu i den genren. Kan verkligen skratta högt åt dessa serier, medan serier typ how i met your mother/scrubs/2 and a half men mest fungerar som tidsfördriv...Man blir ju så frustrerad av att vissa serier blir så hypade medan en briljant sådan som Louie inte får den uppmärksamhet den förtjänar.

Peter sa...

Kan rekommendera "Talking Funny".
Ett rundabordssamtal(typ) om humor som hantverk med Louie CK, Ricky Gervais, Chris Rock och Jerry Seinfeld.
Louie briljerar även där.
"Sitting on your cock, cause I´m gay"(Sitting on the dock of the bay)
Finns på välkänd svensk sida i klammeri med rättvisan.

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym, du har så rätt. Linus lyssna till hans/hennes tips: Curb! Extras! The Office UK! Och om jag vore du skulle jag också se An Idiot Abroad om du inte sett den redan.

Peter: Talking Funny var jäkligt rolig, just det där med Sittin' = instant classic!