söndag 19 juni 2011

Tysk tv-show fick både en tutt-ut av Jennifer Lopez och en bisarr outfit av Heidi Klum

Det tyska tv-programmet Wetten Dass...? fick till en jackpot i går. Inte nog med att Status Quo var på besök (= ja, drypande ironi), programledaren Thomas Gottschalk hade också fått dit en trio a-kändisar bestående av Cameron Diaz, Jennifer Lopez och Heidi Klum. Alltmedan Diaz inte gjorde något väsen av sig fick Lopez världens ögon på sig när hon råkade lätta lite för mycket på förlåten och blotta en gnutta bröstvårta. Och Klum hade tagit på sig en obeskrivligt ful outfit med turkosa aphöga Christian Louboutin-klackar till. Wow, så oklädsamt till och med på en gammal supermodell. Men uppmärksamhet fick hon ju. På tal om Klum ser jag fram emot Project Runway, säsong 9, som börjar den 27 juli i USA. Men redan 4 juli sätter Project Runway Australia igång sin tredje säsong. Make it work, designers!

4 kommentarer:

Danjel sa...

Varför ser programledaren ut som en sektledare?

Anna Thunman Sköld sa...

Bra fråga!

Lovisa sa...

Haha jag kan inte sluta stirra på den första bilden på Heidi..den är fruktansvärd!

Hennes fötter ser alldeles för stora ut för hennes kropp och hela looken får mig att tänka på någon slags dinosarie eller giftig ödla.

Men när man är så snygg är det väl ett mindre nöje att få spöka upp sig ibland! Alla vet ju att man är en supersnygg modell ändå.

Anna Thunman Sköld sa...

Så sant, Lovisa - både gällande dinosaurielikheten och att snygg är hon ju iaf, trots allt.

Men ja jäklar, det var ingen vacker outfit, så mycket är säkert. *rys*